Ziarul "BURSA" a oferit diamantul cititorului

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 23 noiembrie 2015

Diplome de onoare pentru DNA şi DIICOT

Toţi cititorii Ziarului "BURSA" merită diploma de membru de onoare al redacţiei, pentru statornicia şi preţuirea cu care ne susţin, de 25 de ani.

Cum nu suntem Big Brother, ne este imposibil să îi ştim pe toţi, să îi localizăm şi să le mulţumim personal, deşi ne-am fi dorit să o facem.

Puşi în situaţia să alegem un reprezentant al cititorilor, care să ridice diploma de membru de onoare al redacţiei, în cadrul Galei Aniversare "BURSA 25 de ani", am apelat la metoda cinstită a tragerii la sorţi.

Tombola a decis că "reprezentantul" cititorilor noştri este Adrian Anghel, de la SAI SIRA, care, pe lângă distincţia acordată, a primit şi un diamant din partea ziarului BURSA, oferit de Rosenberg Diamonds.

Membri de onoare ai redacţiei au devenit şi Direcţia Naţională Anticorupţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Autoritatea de Supraveghere Financiară - Sector Instrumente şi Investiţii Financiare, Banca Naţională a României, Asociaţia Română a Băncilor, Asociaţia Brokerilor, SIF Banat Crişana, SIF Moldova, SIF Transilvania, SIF Muntenia, SIF Oltenia, C.N.T.E.E. Transelectrica, S.N.T.G.N. Transgaz, S.N.G.N. Romgaz, Electrica, Hidroelectrica, CEZ România, S.N. Nuclearelectrica, OMV Petrom, Romcab, Orange România, Vodafone România, Antibiotice, Alro.

La Gala aniversară de 25 ani a Ziarului BURSA au participat circa 500 de invitaţi.

Primul număr al Ziarului "BURSA" a apărut la 10 august 1990, ca tabloid cu anunţuri de mică publicitate.

De la apariţia săptămânală, "BURSA" a trecut la două ediţii, şi apoi la trei şi patru pe săptămână.

Ulterior, a devenit cotidian cu apariţii de luni până vineri.

Profilul său editorial s-a modificat, încă de la începutul anilor 1990, ziarul BURSA s-a impus drept cel mai influent cotidian financiar, devenind formatorul de opinie al pieţei de capital.

Ziarul BURSA a fost apreciat, în fiecare an, cu numeroase distincţii în cadrul Galei Premiilor Pieţei de Capital şi al altor manifestări, pentru apariţiile editoriale.

Mulţumim partenerilor noştri, la Gala de 25 de ani: Romcab, Complexul Energetic Oltenia, CEZ România, EximBank, Alpha Bank, SIF Transilvania, CEC Bank, BRD Groupe Societe Generale, Euro Insol, Piperea şi Asociaţii, Vodafone, Ţuca Zbârcea şi Asociaţii, Alro, Praktiker, Transgaz, Arcelor Mittal, Garanti Bank, Patronatul Serviciilor Private din România, Borsec, Romelectro, Burberry, Romgaz, Idea Bank, Electromagnetica, Bursa Română de Mărfuri, SIF Moldova, SIF Oltenia, Fondul Român de Contragarantare, Fondul de Garantare a Creditului Rural, Baum Games, Rosenberg Diamonds, Nissa, Chivas, Cristallini, Schlumberger, Coca Cola, Ego Men's Fashion , Sephora, Alexandrion Grup România, Braiconf, Casa de Vinuri Cotnari, Stirom, Marrionaud, Avincis, Blondi Hair Studio, Biroul de Traduceri Champollion, Tipo Media.

Evenimentul a fost organizat de Grupul de Presă BURSA, cu sprijinul Comisiei pentru Buget, Finanţe şi Bănci a Camerei Deputaţilor. Parteneri media au fost Bucarest Hebdo, Bursa Construcţiilor, Agerpres, Hotnews.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. V-ati țuguiat buzele la fundul dna si diicot? Hahahahaha

    1. Confunzi!

      Este o stringere de mina cu felicitari.

      Altul este ziarul cu probleme de DNA si DIICOT.  

      cred ca SAU nu SI. ma rog...

      si care-s acele ziaruri cu probleme la DNA si care cu probleme la DIICOT (intersectia si reuniunea o s-o facem noi, cu ultima sinapsa semifunctionala) 

      eu insumi 

      Make este Make-up! 

      La fel ca si cu dialogul cu reprezentantii strazii, in cazul Colectiv. 

      "Presedintele" Make-up a dat ordin sa se "traga" la sorti /sa se faca invitatii si recompense la "sarguinciosi", "inimosi" ( se poate citi "sponzoriosi", bla, bla, bla..... 

      Make, de ce nu ai lansat o invitatie si mpentru noi, cititorii de pe meleagurile mioritice; ar fi venit si niscaiva plaiesi si s-ar fi bucurat si strajerul Bestea.

      Ceea ce este imortant pentru cititorii (noi, cei de rand) este faptul ca s-a lamurit SURSA pentru Bursa. 

      pare sa nu sti cu ce se ocupa o sinapsa...ia de-ncearca: cine dadea ordine sefului acelui ziar de care nu-ti amintesti, cu cine era prietena de la diicot?

      fa reuniunea...la puscarie 

      Si care este SURSA?

    ... ar fi trebuit deasemenea recompensate, de ce sa-i "discriminam"?

    Oare DNA, DIICOT & Comp au formulat vreo cerere pentru inregistrare ca membri de onoare sau asa au vrut muschii lu' Make? 

    Mare greseala Make; diamantul trebuia dat lui Bestea! apropos, cum de nu s-a afisat? n-o fi gasit si el asa , o periuta? 

    Am citit lista partenerilor dumneavoastra si m-am ingrijorat.

    Cand vor fi informatii negative , informatii pe care ar trebui sa le stim sau care vor influenta actiunile pe piata de capital, veti fi mai prietenosi cu ei , pt ca sunt partenerii dvs sau cu noi , care asteptam OBIECTIVITATE si informare continua? Ma ingrijorez, incepusem sa va citesc in fiecare dimineata, cu prioritate si sa apreciez multe articole foarte bune, dealtfel. Acum, cand am citit lista "partenerilor, ma tem ca eu, cititorul, s-ar putea sa nu fiu in categoria partener, alaturi de "Bursa". Este doar un gand, as fi vrut sa va stiu si sa cred ca sunteti "ultimul independent." Uneori , se spune ca este bine sa nu stii prea multe, ca sa nu te ingrijorezi. Este doar un gand... 

    1. eu zic ca trebuia sa oferiti diamantul de onoare lui basinescu

      Stimata Veronica Silvestru, nu puteti avea idee citi bani pierde si a pierdut ziarul BURSA, ca sa va informeze corect.

      Enorm! 

      Corectitudinea ne costa mult. 

      De aceea, BURSA este un ziar de lux, pentru ca ne permitem sa fim corecti, in asemenea masura, incit parteneriatele nu ne influenteaza relatarile ori interpretarile, nici macar atunci cind este vorba despre prieteni personali. 

      Cine ne cunoaste mai bine si/sau mai de demult poate garanta c-am fost nascut de o matusa, pentru ca n-am tata si n-am mama.

      Nu am pretentia sa ma credeti; verificati-ne din urma si stati cu ochii pe noi. 

    O informare onoranta.

    Apeciez mult si faptul ca Make si-a gasit/facut un rai islamic pe Pamint, aici, in Romania. Sau o fi un instantaneu din tinutul amazoanelor? :))  

    Bineinteles ca am participat la datorie. Se vede si in poza cand Presedintele Florian tine cupa de sampanie la inaltime sa nu sara bestia si sa o bea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb