Ziarul BURSA, premiat la Gala UNSICAR

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 22 decembrie 2014

Ziarul BURSA, premiat la Gala UNSICAR

Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România (UNSICAR) i-a acordat ziaristei "BURSA" Adina Ardeleanu premiul "Jurnalistul presei de business 2014", în cadrul Galei Premiilor UNSICAR, ediţia a XII-a, desfăşurată joi seară. Premiile la această categorie au fost acordate pe baza monitorizării materialelor despre piaţa de asigurări în publicaţiile de business print şi online, alături de Adina Ardeleanu mai fiind premiaţi şi Afrodita Cicovschi, Curierul Naţional, şi Şerban Buşcu, economica.net.

La categoria Jurnalistul ştirilor din asigurări 2014, câştigători au fost Adrian Dumitrache (Mediafax), Alex Roşca (Media XPrimm) şi Tiberiu Vîlciu (Pro TV), iar titlul de Jurnalistul anului 2014 a fost acordat lui Sorin Pîslaru, Ziarul Financiar, lui Cătălin Bălan, Digi TV, şi lui Adrian Vasilache, Hotnews.

UNSICAR i-a acordat premiul pentru susţinerea pieţei de asigurări lui Doru Claudian Frunzulică, fost membru în Consiliul CSA, iar astăzi europarlamentar, domnului Cristian Buşoi, europarlamentar, şi domnului Sorin Mierlea, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România.

În 2014, UNSICAR s-a afiliat Uniunii Generale a Industriaşilor din România, organizaţie care a susţinut demersurile brokerilor de asigurare şi care a primit trofeul de Excelenţă pentru buna colaborare.

Trofeul de Excelenţă pentru întreaga activitate a fost acordat domnului Crinu Andănuţ, care a condus administratorul de pensii private Allianz-Ţiriac de la înfiinţare şi până în prezent.

Bogdan Andriescu a primit, joi, un nou mandat, pe o perioadă de trei ani, de preşedinte al Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări (UNSICAR), funcţie pe care o ocupă din 2002.

Adunarea generală a UNSICAR a ales un nou Consiliu Director, format din Bogdan Andriescu, preşedinte, Victor Şraer (Otto Broker), Ionel Dima (AVUS), Alexandru Apostol (Maxygo) şi Dorel Duţă (Hobbit Broker de asigurare).

De asemenea, a fost aprobată intrarea Ţiriac Broker în UNSICAR. Asociaţia intermediarilor şi consultanţilor în asigurări consideră că principala prioritate a pieţei de asigurări este consolidarea imaginii acesteia, iar eforturile vor trebui concentrate pe reducerea deficitului de încredere a consumatorilor în această industrie, potrivit reprezentanţilor UNSICAR. Asociaţia are 88 de membri, care deţin cumulat o cotă de 80% din piaţa de brokeraj de asigurare.

Premiile acordate asiguratorilor

Carpatica Asig, Gothaer şi Omniasig au primit premiul pentru Flexibilitatea în negociere şi ofertare, în cadrul Galei UNSICAR, pentru deschidere şi disponibilitate în negocierea contractelor şi pentru acceptarea cu profesionalism a unor modificări şi clauze solicitate de client în baza programelor complete de management al riscului, prezentate de brokeri.

Premiul pentru Fairplay în relaţia cu brokerii a mers către Credit Europe, AIG şi Euroins, pentru respectarea principiilor deontologice fundamentale de colaborare între asigurător şi broker, în atingerea obiectivului comun, de satisfacere a necesităţilor de protecţie ale fiecărui client.

Certasig, Generali şi Groupama au primit premiul pentru calitatea şi promptitudinea serviciilor, iar Asigurătorul de viaţă al anului a fost desemnat Aegon

Premiul Administratorul de pensii al anului a mers către Allianz-Ţiriac Pensii Private.

Francois Coste, CEO Groupama a fost câştigătorul trofeului Managerul anului.

În acest an, la Gala Premiilor UNSICAR, asigurătorii au nominalizat, la rândul lor, companiile de brokeraj de asigurare, membre UNSICAR, la 6 categorii de premii.

Premiul pentru calitatea reprezentării clientului în negocierea cu asigurătorii: AB Broker, Funk şi Campion.

Premiul pentru fairplay: Hobbit Broker, Lion Broker şi Unicredit Broker de asigurare.

Premiul pentru implicarea în creşterea calităţii colaborării operaţionale cu asigurătorii: MAI Broker, Globasig şi Inter Broker de Asigurare.

Trofeul Regularizatorul de daune al anului: AVUS.

Trofeul Brokerul de pensii al anului: Destine Broker de asigurare

Trofeul Managerul anului: Romeo Bocănescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb