Ziua Meselor Şcolare, campania Fundaţiei Carmistin, organizată în judeţele Vâlcea şi Gorj

S.B.
Comunicate de presă / 29 martie

Ziua Meselor Şcolare, campania Fundaţiei Carmistin, organizată în judeţele Vâlcea şi Gorj

Fundaţia Carmistin a organizat cea de-a doua ediţie a campaniei Ziua Meselor Şcolare. Acţiunea a fost dedicată şi în acest an copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Boroşteni, Brădiceni şi Peştişani (Gorj) şi Frânceşti (Vâlcea).

Ziua Meselor Şcolare, sărbătorită anual de Fundaţia Carmistin, alături de elevi, constă în distribuirea de pachete cu hrană caldă, preparată din portofoliul de produse La Provincia, brand al Grupului Carmistin. Pe lângă hrană, cei 370 elevi din şcolile incluse în ediţia 2024 a proiectului au primit şi ghiozdane din partea Fundaţiei Carmistin.

Ziua Meselor Şcolare este o iniţiativă prin care ne dorim să fim cât mai prezenţi în viaţa comunităţilor locale în care Grupul Carmistin deţine ferme şi unităţi de producţie şi procesare hrană, prin implicarea în mod special în proiecte de educaţie şi familie. Le mulţumim copiilor care ne-au primit în şcoli şi care ne-au răsplătit gestul prin zâmbetele lor, a declarat Andra Paraschiv, preşedintele Fundaţiei Carmistin.

Prof. Dacian Cioacă, directorul Şcolii Gimnaziale din Frânceşti: "Ne bucură prezenţa dumneavoastră şi ceea ce faceţi pentru comunităţile în care vă desfăşuraţi activitatea. Mulţumim pentru iniţiativa de a aduce zâmbete pe feţele copiilor din şcoala noastră".

Prof. Alin Dobromirescu, directorul Liceului Tehnologic Constantin Brâncuşi, din Peştişani: "Pe lângă bucuria făcută copiilor, apreciem în mod deosebit iniţiativa Fundaţiei Carmistin de a contribui la creşterea gradului de conştientizare pentru o alimentaţie bună şi sănătoasă pentru toţi copiii şi ne exprimăm convingerea că astfel de iniţiative, atât de necesare, îşi vor găsi mereu loc în proiectele Fundaţiei, căreia îi mulţumim pentru această zi frumoasă".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb