725.000 de persoane fizice şi juridice au acum cont pe Ghişeul.ro

A.B.
Comunicate de presă / 23 octombrie 2020

 725.000 de persoane fizice şi juridice au acum cont pe Ghişeul.ro

Autoritatea pentru Digitalizarea României revine cu precizări despre funcţionarea Ghişeul.ro - Sistemul Naţional Electronic de Plată online cu zero comision pentru contribuabili, transmite un comunicat de presă.

Peste 725.000 de persoane fizice şi juridice au acum cont pe Ghişeul.ro. De la începutul anului, 227.000 de cetăţeni şi companii s-au înregistrat în platformă şi peste 740.000 de tranzacţii online au fost înregistrate, toate cu zero comision.

Înregistrarea în platformă este sigură şi durează doar 5 minute.

"Facem un apel către toţi cetăţenii să aleagă site-ul original, cu zero comision de tranzacţionare - www.ghiseul.ro şi nu copiile care percep comisioane substanţiale. Ghişeul.ro a devenit un veritabil online marketplace al serviciilor publice. Cu peste 300 de tipuri de plăţi disponibile în platformă, Ghişeul.ro este cea mai simplă şi sigură modalitate de a achita serviciile publice oferite de administraţiile locale şi centrale. Pentru orice nelămurire în procesul de înregistrare a contului sau de realizare a plăţilor, colegii noştri sunt la un click distanţă pentru vă ajuta - îi puteţi contacta la adresa suport@ghiseul.ro", a declarat vicepreşedintele ADR, Octavian Oprea.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Foarte multe localități, orașe din Romania nu sunt in ghiseul.ro.

    Daca ai o casa la tara sau într-un oraș mai mic trebuie sa te duci la ghișeul fizic din acea localitate să-ți plătești taxele locale, loc în care vei interacționa cu tanti Cati de la ghișeu.

    Daca incompetentu de Orban voia Ghișeul.ro în toată țara dădea o lege în acest sens prin care obliga autoritățile locale să se înscrie obligatoriu în Ghișeul.ro. 

    1. Ai dreptate. Trebuie obligate toate administratiile locale sa se inscrie la Ghiseul.ro (in acest caz multi contabili de la sate, orase n-ar mai avea obiectul muncii!). S-ar economisi mult timp si multa energie consumata de cei care locuiesc la oras si au proprietati la zeci de kilometri, de obicei in comune.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb