Agroland deschide un magazin în Timişoara, după o investiţie de 150.000 de euro

A.B.
Comunicate de presă / 13 august 2020

 Agroland deschide un magazin în Timişoara, după o investiţie de 150.000 de euro

Agroland a deschis cel mai mare magazin din reţea, care ocupă o suprafaţă de 410 metri pătraţi, cu o investiţie de 150.000 de euro care nu include stocurile, , potrivit unui comunicat de presă primit la redacţie.

MEGA reprezintă un concept unic în România, care constă în magazine cu circa 300% mai mari decât cele tradiţionale şi în care se pune un accent sporit pe amenajare, aranjarea la raft, precum şi consultanţa de specialitate oferită clienţilor.

Acesta este primul magazin de acest tip din Timişoara şi cel de-al cincilea din cadrul reţelei Agroland, care numără în prezent 247 de unităţi, situate în 28 de judeţe ale ţării. Vânzările estimate pentru noul magazin se ridică la aproximativ 500.000 de euro, în primul an de activitate, iar reprezentanţii companiei au în plan să mai deschidă alte două Agroland MEGA, în 2020.

Magazinul este situat în incinta primului strip mall din zona Timişoarei, care se află la intrarea în localitatea Moşniţa Nouă, în imediata vecinătate a municipiului. Agroland MEGA Timişoara va pune la dispoziţia clienţilor circa 2.000 de produse, dublul numărului celor care se regăsesc în fiecare dintre celelalte patru unităţi de tip MEGA din reţea. Din punct de vedere al repartizării în funcţie de gamă, în noul magazin vor fi disponibile 650 de produse pentru grădină, 750 de produse pentru îngrijirea animalelor, 450 de produse pentru ferme şi 200 de articole care aparţin altor game.

Horia Cardoş, fondator şi director general al Agroland, a declarat: "Am lansat conceptul Agroland MEGA în 2017, pentru că am considerat că este benefic pentru clienţii noştri să dispună de magazine de tip supermarket, cu suprafeţe generoase, game variate de produse şi personal calificat să le ofere consultanţă de specialitate, în funcţie de nevoile fiecăruia. Planurile noastre sunt să extindem această direcţie de dezvoltare şi să inaugurăm unităţi Agroland MEGA în apropiere de toate marile oraşe din România, în următorii patru ani. Până la finele lui 2020, ne-am propus să deschidem încă două astfel de unităţi în România, în care să avem la vânzare peste 3.000 de produse şi care să depăşească 600 mp. Nu excludem nici extinderea în străinătate, într-o primă etapă în ţări vecine precum Serbia şi Ungaria, dacă noile Agroland MEGA vor avea succesul scontat, în România"

Traficul mediu estimat în Agroland MEGA Timişoara este de 100 - 300 de persoane zilnic, cu variaţiile sezoniere specifice. Potrivit reprezentanţilor companiei, clasamentul celor mai bine vândute trei produse în unităţile Agroland este format din: butaşi de trandafiri, mâncare pentru câini şi furaje pentru păsări. Odată cu deschiderea noului magazin, vor fi lansate numeroase promoţii la majoritatea mărcilor disponibile, cele mai mari reduceri fiind pe segmentul de îngrijire a animalelor de companie.

În prezent, reţeaua Agroland include cinci unităţi de tip MEGA situate în apropiere de Craiova, Galaţi, Brăila, Giurgiu şi, începând cu 13 august, Timi-şoara.

Recent, compania a anunţat rezultatele financiare parţiale pentru primul semestru din 2020, care a marcat una dintre cele mai prospere perioade din existenţa Agroland. Astfel, cifra de afaceri s-a ridicat la 25,5 milioane de euro, în creştere cu 18% faţă de aceeaşi perioadă din 2019, iar profitul net s-a situat la 1,75 milioane euro. Această valoare este de aproape 4 ori mai mare decât cea înregistrată pe parcursul lui 2019, conform unui comunicat de presă trimis redacţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb