BNP Paribas Bucureşti şi clinicile Doctor Leahu se extind în Piteşti şi Timişoara

L.A.
Companii / 25 februarie 2019

 BNP Paribas Bucureşti şi clinicile Doctor Leahu se extind în Piteşti şi Timişoara

BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucureşti, prin marca sa comercială Cetelem, extinde parteneriatul cu clinicile Doctor Leahu, finanţând planurile de tratament în punctele de lucru din Piteşti şi Timişoara. Urmare a parteneriatului cu Cetelem, din luna aprilie a anului 2017 şi până la finele anului 2018, au fost generate finanţări de peste 1 milion de lei pentru cele patru clinici Doctor Leahu din Bucureşti.

Ofertele de creditare pot fi accesate şi în clinicile din Piteşti şi Timişoaram iar produsele disponibile sunt destinate achitării tratamentelor stomatologice şi a implanturilor dentare în 6, 12 sau 24 de rate cu DAE 0%. În funcţie de bonitatea financiară a clientului, poate fi accesat creditul cu 9% dobândă fixă lunară, pentru o perioadă cuprinsă între 6 şi 60 de luni calendaristice. Suma minimă creditată este de 500 lei, în timp ce valoarea maximă atinge suma de 50.000 lei, se arată într-in comunicat de presă remis astăzi, redacţiei noastre.

" Conform celor mai recente studii, 81% dintre români declarau că le este facil să viziteze cabinetele stomatogice, însă aproximativ 65% dintre aceştia erau de părere că tratamentele stomatologice profesionale sunt extrem de costisitoare. Cu toate acestea, 72% dintre români aleg serviciile oferite de clinicile private, în detrimentul celor oferite de sistemul public medical.", a declarat dl. Bruno Leroux, CEO, BNP Paribas Personal Finance Bucureşti.

Creditul poate fi accesat simplu, pe baza actului de identitate, iar eligibilitatea pentru plata eşalonată a planului de tratament personalizat este determinată în locaţiile Doctor Leahu, împreună cu reprezentanţii clinicii. Ratele vor fi achitate lunar la punctele de lucru sau la punctele de încasare Cetelem, conform condiţiilor contractuale agreate, mai informează comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb