Bursa de valori Bucureşti promovează România la New York, către fonduri globale de investiţii

Diana Popescu
Piaţa de Capital / 19 aprilie 2016

Bursei de Valori Bucureşti (BVB), alături de case de brokeraj, promovează România ca destinaţie de investiţii către investitorii globali, reuniţi în conferinţa anuală la New York, în Statele Unite ale Americii, potrivit unui comunicat sosit pe adresa redacţiei.

Casa de brokeraj Swiss Capital şi Bursa de Valori Bucureşti continuă acest parteneriat dintre operatorul de piaţă şi un intermediar de vârf, care are rolul de a creşte nivelul de cunoaştere asupra pieţei de capital din România şi de a atrage noi fluxuri de capital către economia locală.

"Credem cu tărie că astfel de parteneriate puternice sunt decisive pentru creşterea pieţei de capital din România şi pentru întărirea bursei locale. Ori de câte ori derulăm proiecte de o importanţă majoră - fie că este vorba despre educarea investitorilor din România sau despre prezentarea oportunităţilor de investiţii către investitori globali profesionişti, aceste parteneriate, dacă sunt bine executate, aduc rezultate bune. După conferinţa din acest an de la New York şi alte întâlniri precedente cu investitorii, suntem de parere că in prezent este nevoie de reformă la nivelul reglementării pieţei şi de politici publice pro-dezvoltare, cu noi realizări", a spus Ludwik Sobolewski, Director General la Bursa de Valori Bucureşti.

"Suntem convinşi că toţi paşii şi proiectele care au ca scop modernizarea pieţei de capital din România trebuie susţinute de o activitate în creştere a caselor de brokeraj, care oferă produse financiare disponibile la Bursa de Valori Bucureşti către un grup diversificat de investitori", a spus Bogdan Juravle, Director General la Swiss Capital.

Partenerul din Statele Unite ale Americii pentru organizarea "Zilelor Investitorilor" la New York a fost Auerbach Grayson.

"În calitate de cel mai activ intermediar străin din România, suntem onoraţi să fim co-organizatorii celei de-a doua conferinţe anuale în New York. România continuă să fie o destinatie încă nedescoperită şi subevaluată, dar totodată cea care are cel mai accelerat ritm de creştere din Europa Centrală şi de Est. Bursa de Valori Bucureşti şi companiile listate care participă la această conferinţă fac ceea ce trebuie pentru a atrage investiţii către piaţa românească de capital", a spus David Grayson, Director General al Auerbach Grayson.

La conferinţa de la New York au participat 45 de investitori, reprezentând 31 de fonduri de investitii, care au sub administrare aproximativ 1.100 de miliarde de dolari.

Conferinţa "Zilele Investitorilor" a fost oganizată pentru a doua oară consecutiv la New York, pe 18 aprilie 2016 de către Bursa de Valori Bucureşti, Swiss Capital, Auerbach Grayson şi Fondul Proprietatea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb