Cargus anunţă relocarea depozitului său din Sibiu, consolidându-şi astfel amprenta operaţională

A.F.
Companii / 17 mai

 Cargus anunţă relocarea depozitului său din Sibiu, consolidându-şi astfel amprenta operaţională

Cargus anunţă relocarea hub-ului său de sortare din Sibiu într-o nouă facilitate modernă, parte din CTPark Sibiu, începând cu luna mai. Noul hub este proiectat să susţină standardele înalte de servicii pe care Cargus le oferă clienţilor să, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, depozitul se întinde pe o suprafaţă de 3,100 de metri pătraţi, mai mare decât în locaţia precedentă. Cu o nouă linie de sortare a coletelor şi echipamente moderne de cântărire automată, hub-ul Cargus din Sibiu va procesa un volum mai mare de colete - până la 40,000 pe zi, răspunzând astfel creşterii pieţei de e-commerce şi nevoilor comercianţilor pentru servicii de curierat de calitate.

"Noul Hub situat în CTPark Sibiu face parte din strategia Cargus de a investi în facilităţi moderne, de ultimă generaţie, care să poată satisface creşterea volumelor şi să ofere clienţilor servicii de înaltă calitate. Mai mult, Hub-ul din Sibiu este o facilitate construită special pentru nevoile şi standardele noastre operaţionale, integrând totodată sisteme eficiente energetic pentru un impact redus asupra mediului", spune Nelu Gheorghiţă, Chief Operating Officer of Cargus.

Depozitul din Sibiu va procesa colete atât pentru serviciile de livrare la domiciliu, cât şi pentru livrarea în reţeaua SHIP & GO. Mai mult, noua locaţie dispune şi de o locaţie Cargus SHIP & GO de unde clienţii îşi pot ridica coletele.

Investiţia în noua locaţie face parte din strategia Cargus de a-şi consolida poziţia de lider în inovaţie şi eficienţă în industria de curierat din România. În acest an, Cargus plănuieşte să relocheze 7 dintre depozitele sale.

"Ne bucură consolidarea parteneriatului pe care îl avem cu Cargus, prin înfiinţarea unei noi facilităţi în Sibiu. Economia vibrantă a Sibiului şi mediul de afaceri favorabil fac din acesta o destinaţie ideală pentru companiile care doresc să îşi extindă operaţiunile. Suntem mândri să jucăm un rol în facilitarea creşterii şi succesului Cargus în această regiune dinamică", a declarat Andrei Brînzea, Business Development Director CTP Romania.

Cargus operează în prezent cu cinci hub-uri naţionale strategic situate în oraşe importante din România: două în Bucureşti (în CTPark Bucureşti şi în Măgurele) şi câte unul în Sibiu, Braşov şi Bacău. În plus faţă de aceste hub-uri, Cargus dispune şi de două centre de tip gateway care joacă un rol important în operaţiunile transfrontaliere (în CTPark Oradea Cargo Terminal şi în Timişoara) şi 36 de depozite în întreaga ţară. În total, activele operaţionale ale Cargus acoperă o suprafaţă de peste 220,000 de metri pătraţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb