Casa Albă a intentat proces împotriva unui fost consilier, pentru publicarea unei cărţi pline de informaţii clasificate

A.D.
Miscellanea / 17 iunie 2020

 Casa Albă a intentat proces împotriva unui fost consilier, pentru publicarea unei cărţi pline de informaţii clasificate

Administraţia Trump a ordonat unui judecător să oprească publicarea unei cărţi despre Casa Albă, a unui fost consilier de securitate, pentru că ea ar divulga secrete de maxima siguranţă, anunţă CnnNews.com.

Procesul intentat la Judecătoria Federală din Washington DC, susţine că cele peste 500 de pagini ale manuscrisului sunt "pline de informaţii clasificate".

Procesul reprezintă doar o parte dintr-o bătălie de luni de zile între John Boston şi Casa Albă, cu privire la lansarea cărţii care tinde să critice politica externă a administraţiei Trump. Aceasta este una dintre cele mai agresive încercări ale lui Trump de a face un fost consilier de la Casa Albă să nu-şi publice experienţa.

Cu toate acestea, cartea lui Boston a fost deja livrată în depozite, înainte de lansarea acesteia. Mai mult, el deja a înregistrat un interviu despre carte la ABC, programat să se difuzeze duminică. O sursă apropiată lui spune că Boston are de gând să lanseze cartea marţi, aşa cum a stabilit de la început şi abia după lansarea ei se va ocupa de proces.

Reprezentanţii editurii Simon & Schuster, care se ocupă de publicarea cărţii, au spus într-un comunicat că " procesul acesta nu este altceva decât un efort al administraţiei de a stopa publicarea unei cărţi care ar răni orgoliul preşedintelui".

În timpul procesul de prepublicare, Bolton, avocatul lui şi Casa Albă au discutat foarte mult. Boston a parasit Casa Albă anul trecut în Septembrie şi până la sfârşitul anului a prezentat Casei Albe documentul său, pentru eventuale corecturi.

Atunci oficialii i-au reproşat că cartea include informaţii top secrete. După aceea, mai multe discuţii faţă în faţă şi runde de reeditare ale materialului au avut loc. Până în luna aprilie, Bolton a retuşat materialul aşa încât Ellen Knight, un oficial din partea Casei Albe, a confirmat că materialul este curat.

Cu toate acestea, în mai puţin de o săptămână, o altă rundă de discuţii a avut loc, de data aceasta condusă de Michael Ellis, directorul general al serviciilor secrete.

Pe 9 iunie, Ellis a concluzionat că există încă informaţii confidenţiale în acea carte. Cu toate acestea, Bolton continuă să anunţe în presă lansarea cărţii lui pe 24 iunie, cu sau fără acordul Casei Albe.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. 1 ."......admiistratia a ORDONAT unui judecator sa.....".Vai ,vai , nu se poate asa ceva ....! Ce zic ambasadorii americani care dau lectii de democratie coloniilor in care sunt acreditati ? 2, in 60% din articol e vorba de Boston (nu orasul) , in final se drege busuiocul numindu-l , previzibl , BOLTON .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb