Cel mai mare Adrenaline Tower din lume şi primul din România se deschide în august la Cluj

A.F.
Comunicate de presă / 25 iulie

 Cel mai mare Adrenaline Tower din lume şi primul din România se deschide în august la Cluj

Primul Adrenaline Tower din România, cu o înălţime impresionantă de 24 de metri, va fi inaugurat în 2 august, dată la care începe prima ediţie a Wonder Family Fest, cel mai mare festival pentru familii din România. Turnul a fost construit în interiorul Wonderland, un resort aflat într-un cadru natural feeric, amenajat pe o suprafaţă de 357.000 m2, lângă Cluj-Napoca. Adrenaline Tower este un ansamblu hexagonal care conţine 120 de jocuri de aventură pe 5 niveluri de traseu.

Darius Mârza, CEO Wonderland Resort: "Am adus în România cel mai mare Adrenaline Tower din lume! Avem 24 de jocuri pe fiecare din cele cinci niveluri ale turnului. Ne vom aventura pe el prima dată la Wonder Family Fest, în 2-4 august, iar după festival va rămâne deschis pentru toţi amatorii de aventură, alături de alte activităţi conexe pregătite în jurul acestui "rege" al zonei de adrenalină. Astfel de ansambluri, dar mai mici şi mai "scunde" - cel mai înalt e de 4 niveluri - sunt câteva în lume şi se găsesc în Japonia, China, Elveţia, Danemarca. Sunt nişte construcţii extrem de impresionante. Ne-am dorit foarte mult să avem aşa ceva şi la noi în ţară iar de acum, Wonderland devine punctul zero al circuitelor de acest tip în România."

În turn pot să intre simultan cel mult 250 de persoane. Cele 5 circuite disponibile au fost stabilite în funcţie de dificultate, dar şi de distanţa de la sol:

CIRUITUL MOV - aflat la 70 cm deasupra solului / grad de dificultate scăzut / limita de vârstă: 3-5 ani / jocuri uşoare / limita de înălţime: min. 70 cm - max. 100 cm;

CIRCUITUL GALBEN - aflat la 3 m deasupra solului / grad de dificultate uşor-mediu / jocuri uşoare / limită înălţime: min. 100 cm;

CIRCUITUL VERDE - aflat la 9 m deasupra solului / grad de dificultate mediu / jocuri de dificultate medie (condiţie fizică minimă) / limita de înălţime: min. 140 cm;

CIRCUITUL ALBASTRU - aflat la 15 m deasupra solului / grad de dificultate mediu spre greu / parcurgerea traseului verde este obligatorie înainte / jocuri dificultate medie / limita de înălţime: min. 140 cm;

CIRCUITUL ROŞU - aflat la 21 m deasupra solului / grad de dificultate mare, recomandat adulţilor şi copiilor cu înălţimea de peste 150 cm şi persoanelor cu o condiţie fizică bună / jocuri solicitante din punct de vedere fizic şi psihologic / parcurgerea traseelor verde şi albastru este obligatorie.

Preţurile sunt de 80 de lei pentru copii şi 100 de lei pentru adulţi, pentru 3 ore de distracţie la înălţime.

Adventure (Wonder)Land, cel mai nou parc de distracţii din România

Adrenaline Tower este punctul central al unei întregi zone de aventură construite la Wonderland Resort, care va fi inaugurată cu ocazia Wonder Family Fest: ADVENTURE LAND. Aceasta va rămâne funcţională şi după eveniment şi conţine:

Tiroliană - un traseu de 600 de metri care începe de la liziera pădurii şi îi duce pe aventurieri până la Adrenaline Tower;

Boburi gravitaţionale (luge) - o pistă de bob de 250 de metri lungime, care include obstacole, cotituri şi tuneluri; atracţie gândită pentru amatorii de viteză;

Tubing - distracţie pe colace săltăreţe;

Telescaun de 2 persoane - 300 de metri lungime;

Tir cu arcul;

Paintball;

Tobogane gonflabile pentru toate vârstele - tobogane de diferite forme şi dimensiuni disponibile atât pentru pentru copii, cât şi pentru părinţi şi bunici;

Echitaţie indoor sau outdoor - plimbări pe cal în interior sau în natură;

Unele dintre atracţii sunt cu acces pe baza brăţării de festival, altele sunt cu taxă; preţurile se încadrează între 25 şi 45 de lei/tură/persoană.

MAGIC IN THE AIR - Adrenalină la mare înălţime

Distracţia şi aventura continuă la Wonder Family Fest şi mai sus de cei 25 de metri pe care îi are Adrenaline Tower. Pe perioada festivalului vor fi organizate o serie întreagă de activităţi şi spectacole în aer, iar multe dintre acestea sunt disponibile la Wonderland şi în cursul anului:

1.Salt în tandem cu paraşuta, alături de SkyDive Transilvania - o experienţă dedicată tinerilor care au împlinit vârsta de 14 ani (cu acordul scris al părinţilor) şi adulţilor care vin la festival. Doritorii vor putea să sară, alături de un instructor, de la 3.000 de metri altitudine. Participanţii vor fi duşi cu elicopterul din festival în Dezmir, de unde se vor urca în avion şi aduşi înapoi în zona Wonderland unde va avea loc saltul, cu preluare în locaţie. Experienţa, gândită special pentru festival, este Premium şi include poze din toate unghiurile şi o filmare cu toate momentele saltului, astfel încât să poţi retrăi această experienţă ori de câte ori doreşti. Preţ pachet: 2.500 lei/persoană, durată 60 min.

REZERVĂRILE se fac pe site-ul Wonderland

1.Zbor cu elicopterul - Wonder Family Fest, dar şi zonele superbe din jurul resortului Wonderland vor putea fi admirate de la înălţime de cei care optează pentru o plimbare cu elicopterul. Variantele sunt de: plimbare medie, de 30 de minute, pentru 3 persoane, sau plimbare scurtă, de 15 minute, pentru 3 persoane. Preţul este pentru un zbor, a cărui capacitate maximă este de 3 persoane şi trebuie plătit integral, indiferent dacă în elicopter urcă o persoană sau trei.

REZERVĂRILE pentru zboruri se fac pe site-ul Wonderland:

zbor 15 minute

zbor 30 minute

1.Zbor cu balon cu aer cald - o experienţă unică de zbor, potrivită pentru toată familia. Balonul cu aer cald se înalţă între 60 - 300 metri, iar într-un balon pot zbura patru pasageri şi pilotul. Se poate opta şi pentru o ridicare de la sol cu balonul (zbor ancorat). Detalii pe site-ul Wonderland.

Foarte IMPORTANT: zborurile cu balonul sunt condiţionate de condiţii meteo speciale, de aceea ridicarea balonului va fi decisă în dimineaţa fiecărei zile. Drept urmare, rezervările nu se pot face decat la faţa locului, zilnic, în festival, la Info Points.

1.Show-uri aviatice - Acrobaţii pe cer coordonate de SkyDive Transilvania. Vor fi organizate cinci show-uri aviatice: 2 august, orele 17:30 - 18:30, 3 şi 4 august, orele 11:30 - 12:30 şi 17:30 - 18:30.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb