CODRIN ŞTEFĂNESCU (PSD):  "PNL Bucureşti rămâne blocat în conflicte politice"

Laura Boico
Politică / 22 iulie 2016

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu susţine că PNL Bucureşti rămâne blocat în conflicte politice, iar venirea lui Cristian Buşoi la conducerea organizaţiei se dovedeşte a fi "la fel de neinspirată" ca şi decizia partidului de a lansa candidatura lui Cătălin Predoiu în cursa pentru Primăria Capitalei, potrivit unui comunicat al PSD, remis redacţiei.

"În mod sigur liberalii nu au înţeles absolut nimic din lecţia usturătoare pe care le-au dat-o bucureştenii la alegerile locale. Continuă cu acelaşi stil de atac nefondat şi cu aceleaşi stupizenii politice din care bucureştenii nu au nimic de câştigat. Venirea lui Cristian Buşoi la conducerea PNL Bucureşti nu a adus nimic nou şi se dovedeşte a fi la fel de neinspirată ca şi decizia partidului de a lansa candidatura lui Cătălin Predoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. În loc să se aşeze la masa discuţiilor pentru rezolvarea urgentă a problemelor bucureştenilor şi să vină cu măcar două - trei soluţii constructive, liberalii lui Buşoi, în pauzele în care nu cochetează cu PMP-iştii lui Băsescu şi Turcescu, au început să arunce cu pietre în noul primar general al Capitalei. Şi iată că, astfel, Cristian Buşoi îmbracă haina de scandalagiu pe care a lăsat-o în cui Cătălin Predoiu, după ce a primit un brânci pe scările din Modrogan în urma eşecului de la alegerile pentru Primăria Capitalei. Pentru că a o acuza pe Gabriela Firea că nu face în câteva săptămâni ceea ce nu a făcut în aproape un an fostul primar PNL Răzvan Sava este o aberaţie cum numai în laboratoarele lui Gorghiu şi Blaga se putea fabrica", afirmă Codrin Ştefănescu, conform sursei citate.

El adaugă că, "printre ţipetele isterice ale liberalilor şi îmbrăţişările tandre ale acestora cu colonelul Turcescu", primarul general Gabriela Firea face exact ceea ce a promis în campania electorală, "adică a discutat cu toate instituţiile responsabile de termoficarea din Bucureşti şi, într-un final, a bătut chiar la uşa lui Cioloş", chiar dacă Executivul condus de acesta "nu a mai făcut nimic după ce guvernul PSD a semnat memorandumul cu Comisia Europeană pentru acordarea a 187 milioane de euro, bani nerambursabili, în vederea reabilitării sistemului de termoficare din Bucureşti".

"În concluzie, sunt din ce în ce mai convins că Buşoi, Gorghiu, Blaga & comp. trăiesc strict în lumea lor, o lume total paralelă cu România reală", mai spune Codrin Ştefănescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb