Cosmetic Plant şi-a majorat afacerile cu 20% în 2015

Adina Lateş
Companii / 22 februarie 2016

Cosmetic Plant, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, a raportat o creştere cu circa 20% a business-ului în 2015 şi mizează, şi pentru acest an, pe un avans de cel puţin 10 procente. De asemenea, compania a înregistrat vânzări record la export, în creştere cu 170% comparativ cu anul anterior, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, Cosmetic Plant a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 2 milioane de euro (circa 8,9 milioane de lei), în creştere cu cca. 20% comparativ cu valoarea de 1,66 milioane de euro (circa 7,5 milioane lei) înregistrată în anul anterior. În ceea ce priveşte volumul vânzărilor, acesta a depăşit peste 1 milion de produse, în timp ce profitul a ajuns anul trecut la cca. 400.000 de euro (1,8 milioane lei).

"Evoluţia pozitivă a business-ului a avut la bază mai mulţi factori printre care lărgirea reţelei de distribuţie, intrarea în noi reţele de hipermarketuri şi mărirea gamei sortimentale cu patru game noi -Miere, LiftUp, Gălbenele BIO şi Anticelulită. De asemenea, pe lângă aceste aspecte, anul trecut am realizat şi o serie de face-lift-uri la ambalajele a 18 produse", a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Potrivit reprezentantei companiei, anul trecut Cosmetic Plant a înregistrat un avans de 170% şi în ceea ce priveşte vânzările la export.

"Extinderea numărului de parteneri pe pieţele unde suntem deja prezenţi, dar şi lansarea exporturilor în noi ţări au avut un impact important în obţinerea acestui avans. În plus, ne bucurăm că anul trecut ne-am consolidat poziţia pe piaţa din Ungaria, piaţă care de altfel este principala ţară de export pentru Cosmetic Plant", a mai spus Susana Laszlo.

Dincolo de Ungaria, următoarele pieţe pe care produsele Cosmetic Plant au fost foarte bine primite şi care se află în topul destinaţiilor de export sunt Republica Moldova şi Iordania.

În ceea ce priveşte business-ul companiei pentru anul în curs, Cosmetic Plant mizează, de asemenea, pe un avans al business-ului cu cel puţin 10 procente, la cca. 2,2 miloane de euro (circa 10 milioane de lei).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb