DEO a finalizat noi investiţii în valoare de peste 2, 4 milioane de lei

T.B.
Companii / 14 iunie 2023

 DEO a finalizat noi investiţii în valoare de peste 2, 4 milioane de lei

Operatorul Distribuţie Oltenia continuă să-şi implementeze planul de investiţii şi modernizare a reţelei electrice de distribuţie din judeţul Gorj. DEO a finalizat noi lucrări de trecere a reţelelor de joasă tensiune la medie tensiune şi îmbunătăţirea gradului de continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, în valoare de peste 2,4 milioane RON.

Beneficiarii proiectelor de modernizare sunt: 2641 de consumatori din Municipiul Motru şi 1137 de consumatori din oraşul Târgu Cărbuneşti.

Prin intermediul investiţiilor s-a realizat: trecerea reţelelor de joasă tensiune la medie tensiune, din zona Micro 2 care alimentează străzile Arţarului, Macului şi Aleile Frasinului, Magnoliilor şi Gladiolelor din Municipiul Motru; îmbunătăţirea gradului de continuitate în alimentarea cu energie electrică a LEA 20 kV Cărbuneşti - IAS şi LEA 20 kV Cărbuneşti 3, care alimentează un număr de 11 posturi de transformare şi staţia de epurare din Târgu Cărbuneşti.

Beneficiile pentru consumatorii din zonele vizate de lucrările de modernizare, constau în: reducerea pierderilor tehnice de energie; asigurarea continuităţii în alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor în condiţii de calitate a parametrilor energiei electrice;

reducerea numărului de întreruperi şi a duratei acestora.

Operatorul Distribuţie Oltenia va continua şi în acest an investiţiile în reţeaua de distribuţie, pentru care a alocat un buget de peste 30 700 mii RON cheltuieli de investiţii (CAPEX) şi peste 28 600 mii RON puneri în funcţiune (PIF).

Până la finalul lunii iunie, operatorul Distribuţie Oltenia plănuieşte finalizarea unor lucrări de investiţii în valoare de peste 8 700 mii RON în zona localităţilor Târgu Jiu, Godineşti, Maghereşti, Târgu Cărbuneşti şi Covrigi.

În plus, până la finalul lunii august operatorul va investi peste 1 600 mii RON în modernizarea unor linii electrice aeriane din întreaga sa arie operaţională, prin montarea de echipamente telecomandate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb