Dunwell închiriază 5.000 mp de spaţii de depozitare pentru producătorul de materiale de construcţii TeraPlast

B.A.
Miscellanea / 4 mai 2020

Alexandru Ion

Alexandru Ion

Dunwell a intermediat tranzacţia prin care compania românească TeraPlast, cea mai mare a Grupului TeraPlast, va ocupa o suprafaţă de 5.000 mp (1.500 mp de depozit şi 3.500 de platformă exterioară) în depozitul Mega Distribution Center, din Chiajna. Relocarea din zona de nord în spaţiul nou închiriat are rolul de eficientizare a activităţii de distribuţie a companiei, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast declară: "Deşi mediul de business trece prin momente dificile, nu trebuie să ne pierdem din vedere obiectivele. Fabricile Grupului TeraPlast sunt operaţionale şi focusul nostru este continuarea producţiei. Avem zece scenarii de acţiune cu scopul de a nu ne opri activitatea şi de a ieşi din criza actuală la fel de solizi. Rămânem încrezători în forţele proprii, ne protejăm business-ul şi angajaţii în condiţiile actuale şi comunicăm constant cu partenerii noştri pentru a identifica împreună cele mai bune soluţii.

Am decis să ne extindem spaţiul de depozitare din Bucureşti, pentru o distribuţie optimă către partea de sud şi sud-est a ţării, dar şi către piaţa externă. Suntem la prima tranzacţie intermediată de către echipa Dunwell şi ne declarăm mulţumiţi de modul susţinut şi individualizat prin care şi-au oferit consultanţa".

Alexandru Ion, Broker Dunwell, care a intermediat tranzacţia declară: "Sectorul industrial funcţionează foarte bine în perioada aceasta, datorită unor companii precum TeraPlast, care, cu măsuri sporite de protecţie, îşi continuă activitatea. Ne-am bucurat să fim alegerea în materie de consultanţă de depozitare pentru cel mai mare producător român de materiale de construcţii".

Suprafaţa închiriată face parte din portofoliul Mega Distribution Center, dezvoltator ce deţine peste 90.000 mp pe centura capitalei, dar şi pe autostrada A1. Dintre aceştia, 10.000 mp de suprafaţă sunt cu temperatură de congelare (-24 de grade) şi 10.000 mp fresh (2-4 grade).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Felicitari pt. tranzactie,A.Ion ,SIFI.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb