EXPO Uniprest Bucureşti - locul de întâlnire al profesioniştilor în instalaţii


Comunicate de presă / 19 aprilie

 EXPO Uniprest Bucureşti - locul de întâlnire al profesioniştilor în instalaţii

Pe 25 aprilie, va avea loc la Bucureşti o nouă ediţie a evenimentului EXPO Uniprest 2024, organizat de Uniprest Instal. EXPO Uniprest, seria de evenimente care reuneşte comunitatea profesioniştilor în instalaţii, HVAC şi echipamente de încălzire/răcire din România, expozanţi, speakeri şi traineri de top, este soluţia la nevoile de informare şi transfer de know-how ale întregii industrii. În cadrul expoziţiei, partenerii Uniprest Instal îşi prezintă noutăţile şi se dezbat probleme, soluţii, provocări şi tendinţe din piaţa de instalaţii, conform unui comunicat remis redacţiei.

"În fiecare an ne propunem şi reuşim să aducem şi mai multă valoare membrilor din ecosistemul pe care îl construim. EXPO Uniprest creşte neîncetat din 2018, când prima ediţie s-a desfăşurat în doar 2 oraşe, şi va continua să o facă şi în 2024, în cele 8 oraşe în care ne întâlnim sau ne reîntâlnim cu profesioniştii din comunităţile locale din Timişoara, Bucureşti, Braşov, Sibiu, Craiova, Iaşi, Cluj-Napoca şi Târgu Mureş. Credem într-o comunitate ai căror membri se ajută reciproc, fac schimb de experienţe şi cunoştinţe, sunt la curent cu cele mai noi tehnologii şi soluţii eficiente, şi care au acelaşi obiectiv ca noi: un viitor împreună. La Uniprest facem tot ce este posibil ca acest viitor împreună să fie unul al profesioniştilor bine informaţi şi conectaţi", declară Enikõ Peter, Managing Director, Uniprest Instal.

Conform comunicatului, pe lângă expoziţia propriu-zisă, vor avea loc prezentări ale speakerilor invitaţi, pe teme de interes pentru industrie şi business. Printre aceştia, Marian Hurducaş (marketing strategy consultant) despre modalităţi de creştere a unui business având la bază principii sănătoase de marketing, Adrian Roman (director tehnic Uniprest Instal) despre centrale Quinta Ace de la Remeha şi pompe de căldură Matrix de la Inventor, Adrian Marcu (manager vânzări proiecte & suport tehnic Rehau) care va vorbi despre soluţii pentru instalaţii inteligente de la REHAU Building Solutions şi Ozsvath Istvan (country manager la Schell Gmbh & Co KG Armaturentechnologie) despre sistemul de management al apei SCHELL SWS.

Evenimentul va avea loc la Magic Place Events - Grant, cu începere de la ora 16:00 şi este dedicat profesioniştilor din domeniu. Accesul se face strict pe bază de invitaţie, care se obţine în urma înscrierii pe site-ul Uniprest Instal - https://uniprest.ro/expo-uniprest-bucuresti-2024/

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb