Florina Oneţiu şi Dubai Land Development au organizat o conferinţă dedicată leadershipului feminin

A.F.
Comunicate de presă / 3 aprilie 2023

 Florina Oneţiu şi Dubai Land Development au organizat o conferinţă dedicată leadershipului feminin

Florina Oneţiu a organizat, împreună cu instituţia guvernamentală Dubai Land Development, o conferinţă live în metaverse, dedicată femeilor antreprenoare din industria imobiliară internaţională, potrivit unui comunicat remis redacţiei. Evenimentul Women Leaders in Real Estate, care a avut loc în luna femeii, s-a desfăşurat pe platforma Xclusiverse, creată şi dezvoltată de antreprenoarea din România la conducerea unui business al viitorului.

Conform comunicatului, conferinţa a fost organizată cu scopul de a inspira femeile antreprenoare din toată lumea, cele patru participante, Victoria Sakurova, fondatoare a Sakura Properties, din Tbilisi, Georgia, Laura Choueri, fondatoare a Choueri Real Estate Broker în Dubai şi Canada, Maria Grulich, Global Business Director al Florida Association of Realtors, SUA şi Florina Oneţiu, cofondatoare şi CEO al platformei Xclusiverse, stabilită în Dubai, au vorbit despre provocările în antreprenoriat, despre inovaţie şi despre cum au construit afacerile de succes pe care le conduc.

"Evenimentul este cu adevărat o premieră mondială, atât prin faptul că este prima conferinţă internaţională de acest fel desfăşurată live în metaverse, la care vorbitoarele au participat prin intermediul avatarurilor, dar şi prin obiectivul inspiraţional al acesteia, dedicat femeilor puternice din toată lumea. Trăim vremuri absolut extraordinare şi mă bucur că, prin intermediul platformei pe care o dezvolt aici de aproape doi ani, reuşim să creăm astfel de evenimente remarcabile şi să conectăm, iată, din diverse colţuri ale lumii, femei cu reuşite remarcabile în lumea afacerilor", precizează Florina Oneţiu în comunicat.

Conferinţa Women Leaders in Real Estate face parte dintr-o serie de întâlniri ce au ca scop emanciparea femeilor lidere în antreprenoriat şi recunoaşterea abilităţilor acestora de a conduce businessuri de succes în domenii foarte competitive şi în continuă creştere, cum este cea imobiliară.

Antreprenoare, pasionată de investiţii în tehnologie şi marketing lider de peste 20 de ani, Florina Oneţiu spune că întotdeauna a fost orientată spre transformare şi evoluţie, "către lucrul cu oamenii, crearea şi punerea în practică a ideilor şi proiectelor inovatoare." Ca antreprenoare, Florina a fost partener în afacerea de familie Life Care şi a fondat şi condus "Centrele Fericirii", din care a făcut exit în 2019. Ca marketing consultant şi expert, ea a lucrat cu peste 60 de clienţi, companii şi proiecte antreprenoriale, cu care a realizat performanţă pe piaţa din România. Pe lângă experienţa practică, Florina are o educaţie formală bogată, urmând programe educaţionale de business destinate executivilor la Oxford University, Stanford University, Cornell University şi Frankfurt Business School.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb