NN a plătit peste 446 de milioane de euro clienţilor de asigurări în primii 25 de ani de activitate în ţara noastră

F.D.
Bănci-Asigurări / 1 iulie 2022

Gerke Witteveen, Chief Financial Officer al NN Asigurări de Viaţă

Gerke Witteveen, Chief Financial Officer al NN Asigurări de Viaţă

NN Asigurări de Viaţă, liderul pieţei de asigurări de viaţă, a încheiat primii 25 de ani de activitate în România cu o amprentă semnificativă în societate şi în economia locală, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, NN a plătit de la începutul activităţii în România, beneficii totale de peste 446 de milioane de euro pentru evenimente asigurate şi contracte ajunse la maturitate, dintre care aproape 60 de milioane de euro numai în 2021. Activele financiare administrate de NN Asigurări de Viaţă au atins 930 de milioane de euro anul trecut, iar primele brute subscrise au urcat la aproape 190 de milioane de euro.

De-a lungul celor 25 de ani, NN şi-a dezvoltat permanent portofoliul de produse şi servicii pentru a oferi clienţilor soluţii relevante de protecţie, adaptate nevoilor dinamice ale acestora. Începând din 2007, NN s-a extins în segmentul pensiilor private obligatorii şi facultative, în 2016 a intrat şi pe piaţa asigurărilor de sănătate, iar în 2020 s-a extins şi în segmentul asigurărilor generale odată cu lansarea asigurării facultative de locuinţă. În prezent, NN are peste 2,2 milioane de clienţi de asigurări şi pensii, adică un sfert din populaţia activă a României.

Cu aproape 500 de angajaţi şi 1.500 de consultanţi financiari în România, NN Asigurări de Viaţă a contribuit în economie cu peste 170 de milioane de euro sub formă de taxe plătite la bugetul de stat începând din iulie 1997. În acelaşi timp, s-a implicat în societate şi a susţinut cauze sociale de impact cu peste 3,6 milioane de euro, dintre care 1 milion de euro şi peste 1.000 de ore de voluntariat numai de la începutul lui 2021 şi până acum.

"Performanţele NN, impactul în economie şi implicarea în societate din primii 25 de ani de activitate în România confirmă că suntem o companie solidă financiar, care pune mereu clienţii pe primul loc şi caută să contribuie, prin tot ceea ce face, la bunăstarea oamenilor şi societăţii în ansamblu. De aceea, venim mereu cu soluţii relevante la nevoile oamenilor, suntem alături de ei când au cel mai mult nevoie, le oferim o experienţă digitală şi ne concentrăm să generăm beneficii pe termen lung pentru ei, ceea ce vom continua să facem şi în următorii 25 de ani", spune Gerke Witteveen, Chief Financial Officer al NN Asigurări de Viaţă.

Digitalizarea a fost una dintre priorităţile strategice ale NN în ultimii ani, atât la nivelul activităţii, cât şi în interacţiunea clienţilor cu produsele şi serviciile lor.

NN a dezvoltat ecosistemul de tool-uri şi procese digitale oferite clienţilor de la achiziţia unei asigurări şi până la solicitarea beneficiilor şi investeşte permanent în aplicaţia mobilă NN Direct unde aceştia găsesc informaţii despre produsele lor. În NN Direct, clienţii îşi pot gestiona portofoliul de produse, au posibilitatea să facă plăţi şi pot solicita beneficiile pentru o situaţie asigurată, într-un proces care durează doar câteva minute, se mai precizează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Asa si? Asta e o mandrie? Doar v-ati indeplinit niste obligatii fata de clienti.

    Hai, basti! 

    1. Cat ati incasat in cei 25 de ani? Hai, raspundeti!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb