Novakid a atras o finanţare de 4,25 milioane USD pentru reinventarea învăţării limbii engleze de către copii

A.B.
Comunicate de presă / 11 decembrie 2020

 Novakid a atras o finanţare de 4,25 milioane USD pentru reinventarea învăţării limbii engleze de către copii

Novakid Inc ("Novakid"), un brand EdTech în plină dezvoltare, care reinventează învăţarea limbii engleze ca a doua limbă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani din întreaga lume, a atras o finanţare de 4,24 milioane USD în etapa de investiţie seria A de la un grup de investitori din SUA, Asia şi Europa, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Runda de finanţare a fost condusă de compania ungară PortfoLion (parte a OTP, un jucător dominant pe piaţa bancară din Europa Centrală şi de Est) cu participarea cunoscutului fond american LearnStart, orientat către investiţi din sectorul tehnologiei educaţiei (parte a grupului LearnCapital VC, care în ultimii ani a susţinut o serie de companii notabile, printre care VIPKID şi Brilliant.org), şi a companiilor de investiţii TMT Investments şi Xploration Capital. Investitorii iniţiali sunt BonAngels din Coreea de Sud şi LETA Capital.

Novakid, companie fondată în SUA, cu peste 150 de angajaţi în birourile de dezvoltare şi asistenţă pentru clienţi în toată Europa, va folosi finanţarea atrasă în Runda A pentru continuarea creşterii prin activităţi de marketing şi investiţii în inovaţie de produs.

"Novakid reinventează învăţarea limbii engleze pentru copiii din ţările în care limba engleză nu este principală limbă vorbită. În acest caz, limba engleză este predată de obicei ca subiect abstract, cu accent pe gramatică şi cu practică limitată. Novakid, pe de altă parte, implementează un format unic care combină o curiculă digitală extrem de interactivă cu sesiuni individuale susţinute în direct, în care elevii şi profesorii vorbesc doar limba engleză pentru o imersiune lingvistică totală", a declarat Max Azarov, cofondator şi CEO, Novakid. "O astfel de experienţă este, de obicei, fie imposibil de furnizat offline, fie implică atragerea de profesori din SUA sau Marea Britanie, ceea ce este foarte costisitor. Scopul Novakid este acela de a îmbunătăţi lumea prin promovarea unei comunicări fără frontiere pentru secolul XXI. Credem că o lume în care copiii din orice ţară pot folosi limba engleză ca limbă comună pentru a comunica şi a face schimb de idei va duce la mai multă pace şi mai multă prosperitate pentru toţi."

"Metoda de predare a Novakid se bazează pe teoriile de învăţare a unei a doua limbi elaborate de Asher, Thornbury, Krashen şi Chomsky şi este potrivită în mod special pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani. Cu abordarea sa unică şi practică de învăţare, oferă o experienţă personalizată unei generaţii care are deja competenţe digitale", a declarat Amy Krolevetskaya, cofondator şi Director de Cercetare şi Metodologie Lingvistică, Novakid.

"Inovaţiile platformei de învăţare Novakid includ curiculă exclusiv digitală, tururi virtuale complete, jocuri în lecţii, sarcini creative pentru teme şi alte caracteristici care determină implicarea tinerilor elevi", a declarat Dmitry Malin, cofondator şi COO, Novakid. "Platforma noastră pune accentul pe personalizare şi extragerea şi analiza datelor, asistate de inteligenţa artificială, pentru cea mai bună experienţă de învăţare."

Aurel Pasztor, partener PortfoLion, a declarat: "Novakid a atras atenţia investitorilor datorită performanţei sale, care a dus la o creştere de peste 500% de la an la an, atât în ceea ce priveşte numărul de studenţi, cât şi în ceea ce priveşte veniturile. Alte puncte atractive au fost politica de retenţie a clienţilor, amprenta internaţională a companiei şi o monetizare solidă prin abonamente plătite."

"La nivel mondial, pandemia COVID-19 s-a dovedit a fi un punct de cotitură pentru cererea de învăţare online a limbilor străine, iar în următorii 5 ani se estimează o creştere rapidă cu o rată compusă de creştere anuală de 11-14%. Novakid oferă o alternativă excelentă la şcoala clasică de limbi străine. Platforma sa de învăţare online este un produs mai atractiv pentru generaţia de copii nativi digital, oferind în acelaşi timp un mediu sigur de învăţare", a declarat Don Burton, fondator şi Managing Partner LearnStart.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb