Revolut sărbătoreşte un an de educaţie cripto cu ajutorul produsului Learn & Earn

T.B.
Companii / 20 iulie 2023

 Revolut sărbătoreşte un an de educaţie cripto cu ajutorul produsului Learn & Earn

Revolut sărbătoreşte un an de la lansarea Learn & Earn, un produs care şi-a propus să ajute utilizatorii cu mai multe cunoştinţe despre tehnologia blockchain şi criptomonede.

Peste 3,8 milioane de clienţi din Regatul Unit, Spaţiul Economic European (SEE), Australia şi Singapore au finalizat cel puţin o lecţie din iulie 2022, când Revolut a lansat primul curs Learn & Earn, până în prezent. În toată această perioadă, în Learn & Earn au fost introduse şase cursuri şi 18 lecţii, dezvoltate în colaborare cu platforme cripto precum Polkadot, 1inch, Avalanche, şi Algorand. În curând, vor fi adăugate noi cursuri, iar primul va fi dezvoltat împreună cu tokenul Near. La fel ca până acum, clienţii vor putea să beneficieze, după completarea testelor de la finalul lecţiilor, de recompense în tokenurile native.

"Am creat Learn & Earn cu intenţia de a le permite clienţilor să dobândească mai multe cunoştinţe despre protocoalele blockchain şi criptomonede. Acest produs a transformat cu succes limbajul tehnic al criptografiei în informaţii accesibile pentru un public mai larg. Suntem încântaţi să vedem cât de extinsă este adoptarea acestui produs şi că am reuşit să facem să beneficieze de aceste conţinuturi educative şi practice peste 3,8 milioane clienţi la nivel global. Suntem nerăbdători să adăugăm noi lecţii despre jetoanele populare printre utilizatorii noştri, în următoarele luni", a declarat cu această ocazie Mazen Eljundi, Head of Crypto şi Wealth & Trading la Revolut.

Omar Elassar, Global Head of Growth & Business Development în cadrul Parity Technologies, principal contribuabil la reţeaua Polkadot, a declarat: "Am realizat împreună cu Revolut două cursuri Learn & Earn - cel mai recent fiind introdus în aplicaţie în martie - iar parteneriatul nostru este unul fructuos. Suntem bucuroşi să contribuim alături de Revolut la dezvoltarea unui instrument atât de educativ şi util pentru numeroşi utilizatori din domeniul criptomonedelor. Reducerea distanţei dintre tehnologia Web2 şi Web3 este vitală pentru progresul spaţiului criptografic şi Revolut Learn & Earn este o parte importantă din acest proces."

Lydia Chiu, VP Business Development în cadrul Ava Labs, a declarat: "Suntem încântaţi să facem parte din programul Learn & Earn Revolut. Educaţia este esenţială atunci când vine vorba de Web3, iar programul Revolut a ajutat la integrarea a sute de mii de utilizatori noi în ecosistemul Avalanche. Am văzut o incredibilă rată de retenţie în rândul utilizatorilor Learn & Earn şi aşteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul cu Revolut pentru a integra următoarea generaţie de Web3."

Staci Warden, CEO Algorand Foundation, a comentat: "Lansarea primului curs Learn & Earn alături de Revolut a marcat o oportunitate uriaşă pentru Algorand de a construi o relaţie cu utilizatorii Revolut, inclusiv cu începătorii în domeniul criptografiei, la nivel global. Suntem încântaţi să primim noi utilizatori în blockchain-ul nostru durabil, scalabil şi sigur, care participă la crearea a nenumărate aplicaţii din lumea reală".

Marieke Flament, CEO Near Foundation, a declarat: "Parteneriatul cu Revolut arată angajamentul nostru de a face cât uşor, mai democratic, accesul la lumea Web3 şi de a ajuta pe oricine să înveţe despre utilitatea tokenului NEAR şi capacitatea sa de a crea un Web3 mai accesibil, sustenabil."

Cursurile sunt disponibile pentru toţi clienţii Revolut din Regatul Unit, SEE, Australia şi Singapore în limbile locale, iar utilizatorii pot câştiga până la 15 GBP/EUR în jetoane native, urmând aceste cursuri scurte şi simple şi trecând testele finale.

Criptomonedele sunt nereglementate. Fondurile nu sunt protejate de scheme de compensare şi preţul lor este extrem de volatil. Impozitul ar putea fi plătit pe câştiguri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb