TeraPlast obţine certificarea "Best Managed Company" în cadrul galei omonime

A.F.
Piaţa de Capital / 22 ianuarie

Ioana Birta, TeraPlast

Ioana Birta, TeraPlast

Performanţele TeraPlast au fost recunoscute în cadrul Galei Best Managed Companies România, compania TeraPlast fiind distinsă cu certificarea "Best Managed Company", conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, această recunoaştere subliniază eforturile susţinute şi angajamentul întregii organizaţii pentru performanţă şi dezvoltare continuă.

În cadrul Galei care a avut loc în data de 18 ianuarie, directorul financiar al Grupului TeraPlast, Ioana Birta, a primit certificarea în numele companiei. Aceasta a subliniat importanţa unei guvernanţe bine structurate şi adaptate realităţii business-ului în parcursul de succes al Grupului.

"Îmbunătăţirea continuă este una dintre valorile noastre fundamentale. TeraPlast se bazează pe o tradiţie de 125 de ani, în care am inovat şi ne-am reinventat mereu, adaptându-ne cu succes contextului din piaţă. Studiem piaţa, gândim anticipativ, ne asumăm obiective înalte şi suntem competitivi. Am dezvoltat soluţii în premieră în România. Ne digitalizăm pentru a deveni o companie mai rapidă şi mai eficientă.

Suntem un Grup orientat spre creştere, avem un management cu expertiză dovedită în domeniile noastre de activitate, capacităţi moderne de producţie şi o reţea extinsă de parteneri.

Ambiţia noastră este să atingem performanţa la fiecare nivel şi în tot ceea ce facem. Fundamentul succesului echipei noastre este guvernanţa corporativă bazată pe responsabilitate, transparenţă şi agilitate. Am construit un brand puternic, un model de afaceri eficient şi parteneriate durabile. Ne asumăm responsabilitatea pentru dezvoltarea şi instruirea continuă a colegilor noştri. Suntem recunoscuţi pentru seriozitate şi corectitudine în relaţia cu angajaţii.

Aceste elemente, împreună cu viziunea noastră axată pe dezvoltare, ne-au propulsat în poziţia de cel mai mare procesator de polimeri din Europa de Sud-Est şi vor juca un rol esenţial în creşterea noastră viitoare", a declarat Ioana Birta.

Programul "Romania Best Managed Companies" reprezintă o iniţiativă valoroasă de recunoaştere a performanţei antreprenoriale româneşti, având la bază o metodologie internaţională, programul desfăşurându-se concomitent în peste 45 de ţări din întreaga lume.

Această ediţie a programului a atras peste o sută de companii, dintre care 40 au ajuns în etapa a doua, cea a atelierelor de lucru şi interviurilor derulate alături de echipele mixte de experţi desemnaţi de Deloitte, organizatorul programului, şi de organizaţiile-partener, BT, BVB şi BERD. La finalul acestei etape, juriul independent al programului a decis care sunt companiile ale căror practici de organizare şi management sunt cel mai bine aliniate standardului internaţional Best Managed Companies. Astfel, în cadrul celei de-a doua ediţii a programului Best Managed Companies România, 17 companii au fost certificate, printre care şi TeraPlast, iar 4 companii au fost recertificate.

Cei patru piloni de evaluare au fost: strategia, resursele şi inovaţia, cultura şi angajamentul, precum şi guvernanţa şi aspectele financiare ale companiei.

Unicitatea acestui program constă în atenţia îndreptată asupra companiilor private din România, recunoaşterea performanţei generale a acestora şi susţinerea creşterii pe termen lung, precum şi aprecierea eforturilor la nivel de organizaţie, nu doar a performanţelor financiare.

Obţinând această certificare, TeraPlast se alătură unui grup de companii recunoscute pentru excelenţă şi inovaţie în mediul de afaceri românesc.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. asta mai aduce alinare in portofoliile cu minus sub nivelul marii al investitorilor creduli de la bvb?

    1. Premiile primite compensează pierderile investitorilor.

    Best managed e LCSI, dar haterii nu o lasa sa promoveze

    Dupa o tradiție de 125 de ani, au ajuns the best managed...doamna birta, unde vedeți compania peste inca 125 de primăveri?

    1. la 0,2 lei

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb