10 firme de tehnologie au intrat în a treia grupă de start-up-uri a Acceleratorului BCR-InnovX

A.P.
Comunicate de presă / 28 octombrie 2020

10 firme de tehnologie au intrat în a treia grupă de start-up-uri a Acceleratorului BCR-InnovX

10 companii vor participa la Bootcamp-ul grupei Scaleups. Este vorba de grupa a treia de anul acesta din cadrul Acceleratorului, adresată business-urilor cu cifră de afaceri sau finanţare atrasă între 1 şi 5 milioane de euro, care dezvoltă soluţii şi produse inovatoare din tehnologie, potrivit unui comunicat de presă.

Anul acesta, programul de incubare se derulează virtual în perioada 26 octombrie - 4 decembrie.

Cele 10 firme care au intrat în program sunt:

Adservio din Iaşi - este o soluţie de management educaţional care ajută şcolile şi grădiniţele să fie mai agile, printr-o organizare eficientă bazată pe date şi printr-o comunicare securizată între directori, profesori, părinţi, elevi şi autorităţi locale.

Gemini CAD Systems din Iaşi - furnizează tehnologie pentru industria de fashion, de la proiectarea produselor de fashion, până la manufacturarea şi vânzarea pe platformele de e-commerce, precum şi o linie de soluţii pentru designerii independenţi şi micile ateliere de creaţie şi producţie vestimentară.

Jobful din Bucureşti - este o soluţie de recrutare inovatoare, bazată pe gamification, prin care sunt atraşi, angajaţi şi monitorizaţi candidaţii. Aceştia sunt apoi corelaţi cu oportunităţile oferite de companii, platforma îmbunătăţind rata de retenţie a acestora.

Leichmann Weifert Invest din Bucureşti - scopul platformei este de a crea un sistem de software de tranzacţionare independent şi complet automat, care să permită persoanelor fără experienţă pe piaţa criptografică să participe la ea.

Mecanex din Botoşani - oferă soluţii în ceea ce priveşte repararea pompelor, consultanţa, service-ul, montajul şi punerea în funcţiune a sistemelor de alimentare cu apă, precum şi mentenanţa sistemelor de alimentare cu apă pentru persoane fizice, societăţi şi asociaţii de proprietari.

Prietenii Tăi din Gorj - oferă o soluţie prin care sunt interconectate învăţământul formal cu cel non-formal, venind în întâmpinarea nevoilor educaţionale ale copiilor şi asistarea cadrelor didactice în procesul instructiv-educativ, prin intermediul taberelor, excursiilor şi atelierelor de creaţie.

SmartHuts din Bucureşti - este o soluţie SaaS care permite distribuirea şi monitorizarea sarcinilor atribuite angajaţilor sau contractorilor. De asemenea, optimizează resursele şi procesele implicate, printr-o documentare atentă şi prin evidenţierea acestora în fluxurile de lucru.

Termoline din Oradea- oferă soluţii în domeniul eficienţei energetice şi energiei regenerabile, printr-o serie de produse inovatoare pentru recuperarea căldurii din energia risipită. Acestea au fost implementate cu succes pe piaţă în mai multe proiecte în ultimii 5 ani.

Vetro Solutions din Iaşi - activează în domeniul distribuţiei de medicamente veterinare şi oferă soluţii ce includ medicamente şi echipamente medicale, instrumente digitale de administrare a cabinetelor veterinare, pregătire continuă şi acces la comunitatea de specialişti.

WATTO din Bucureşti - lucrează la dezvoltarea primei reţele regionale de staţii de încărcare destinată maşinilor electrice personale şi comerciale, în cadrul unor ecosisteme ce vor integra energie solară, baterii pentru stocarea acesteia, cafenele, spaţii pentru vehicule comerciale şi cea mai inovativă tehnologie existentă.

Ionuţ Stanimir, Director de Marketing BCR spune: "Am lansat programul BCR-InnovX cu încrederea că vom susţine ecosistemul de start-up-uri din tehnologie să-şi atingă potenţialul enorm pe care credem că îl poate avea. Acum, după un an şi jumătate, am ajuns la 79 de start-up-uri şi firme de tehnologie înscrise în programele de incubare şi accelerare, majoritatea având rezultate notabile după program. Au atras finanţări, au semnat parteneriate noi, au aplicat pentru fonduri europene sau şi-au regândit modelul de business. Acesta este impactul unui accelerator. Ajută antreprenorii să crească în direcţia în care îşi doresc sau descoperă noi oportunităţi.".

Daniel Dumitrescu, CIO InnovX adaugă: "Grupa Scaleups este dedicată antreprenorilor care au deja un business case solid, finanţări atrase şi parteneriate care îi vor ajuta să se dezvolte în viitor. Însă pentru a putea scala un business este nevoie de acces la mai multe resurse, la feedback constructiv de la mentori cu experienţă, la interacţiunea cu specialişti C-level din companii multinaţionale precum BCR, Microsoft sau UiPath şi la o curriculă axată pe dezvoltare continuă.".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb