20 MILIOANE DOLARI PE PROIECT Investitori din Golf, interesaţi să se extindă în România

F.A.
Ziarul BURSA #Internaţional #Supliment Golf / 15 februarie 2011

Investitori din Golf, respectiv din Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Oman, Kuweit şi Qatar, sunt interesaţi să se extindă în România, în domenii precum agricultură, infrastructură şi sectorul financiar, şi sunt dispuşi să aloce minimum 20 milioane dolari pentru un proiect, potrivit unui comunicat al Forum Invest.

"Statele Golfului şi-au exprimat intenţia de a identifica în România proiecte fezabile de investiţii, la valori de minimum 20 de milioane de dolari, în sectoarele agricultură, resurse naturale - petrol şi gaze, petrochimie, infrastructură, bănci&finanţe, IT&C, sănătate&industria farmaceutică, educaţie şi cercetare, căi ferate, reţele de electricitate, IMM-uri şi altele", se arată în comunicatul Forum Invest, care va organiza în luna martie un forum de afaceri pe această temă la Bucureşti.

Forumul de la Bucureşti face parte dintr-un program de întâlniri economice, organizate între ţările membre ale Consiliului de Cooperare al Golfului (CCG) (din care fac parte statele Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Oman, Kuwait şi Qatar) şi Europa de Sud-Est, în perioada 2011-2012 în mai multe oraşe din cele două regiuni.

Unul dintre investitorii interesaţi de proiecte în România este Hassad Food, fondul de investiţii în sectorul agricol al Autorităţii de Investiţii din Qatar, care vrea să dezvolte un parteneriat în domeniu în România.

De asemenea, Doha Bank şi-a exprimat interesul de a se extinde şi de a-şi întări prezenţa în Bucureşti, în funcţie de existenţa unor proiecte concrete, pe care să le dezvolte împreună cu investitori români. Cu un birou de reprezentare deschis în urmă cu trei ani la Bucureşti, Doha Bank este prima instituţie financiară din Qatar prezentă pe piaţa locală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb