FORUM "Impact" caută investitori strategici pentru o investiţie de 125 de milioane de dolari

ŞTEFANIA CIOCÎRLAN
Ziarul BURSA #Companii #Supliment Golf / 10 martie 2011

Dan Ioan Popp

Dan Ioan Popp

"Impact Developer&Contractor" (simbol IMP) caută investitori strategici pentru dezvoltarea proiectului unei clinici medicale complexe, inves-tiţie estimată la circa 125 de milioane de dolari. "Sursa" principală pentru serviciile medicale oferite de viitoarea clinică ar fi izvoarele minerale din jurul Bucureştiului.

Dan Ioan Popp, preşedintele-director general al "Impact" a precizat că proiectul are mai multe faze de dezvoltare şi că, pentru început, un inves-titor străin ar putea să intre cu 15 milioane de dolari. Domnul Popp ne-a declarat: "Noi avem terenul pentru construcţia clinicii şi tot noi am dezvoltat şi conceptul de medical hub. Căutăm parteneri care să dorească să dezvolte împreună cu noi acest proiect. Am discutat deja cu doi investitori străini, prezenţi la Forumul "Consiliului de Cooperare al Golfului". Într-o primă fază a dezvoltării proiectului, un investitor ar putea să vină cu circa 15 milioane de dolari. Nu pot să vă spun cu câţi bani ar trebui să venim noi, astea sunt lucruri care trebuie negociate, probabil că vom crea un vehicul investiţional împreună cu viitorul partener".

"Impact Developer& Contractor" a raportat, anul trecut, pierderi de 14,69 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 34,33 milioane de lei.

Anul trecut, Tribunalul Bucureşti a decis deschiderea procedurii de insolvenţă a "Impact", ca urmare a cererii companiei "Romconstruct", care a arătat că dezvoltatorul imobiliar nu I-a achitat nişte facturi. Societatatea a contestat decizia Tribunalului făcând recurs, iar Curtea de Apel Bucureşti a a decis să suspende provizoriu efectele sentinţei comerciale a Tribunalului Bucureşti. Curtea de Apel Bucureşti a stabilit pentru 28 aprilie termenul pentru judecarea cererii de recurs înaintate de "Impact" Sentinţei prin care a dispus deschiderea procedurii de insolvenţă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Agentia de dezvoltare a respins proiectul Impact privitor la un centru de sprijinire al afacerilor in greenfield daiorita ilegalitatilor constatate de corpul de control mdrt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb