23 de tipuri de bacterii, mucegaiuri, virusuri şi alergeni pot fi distruse cu ajutorul purificatoarelor Sharp cu Plasmacluster

Media-Advertising / 17 mai 2018

(sursa foto: Twitter)

(sursa foto: Twitter)

Aerul din interiorul spaţiilor închise poate fi foarte dăunător pentru organism. Fie că este vorba despre substanţe pentru curăţat, fum de ţigară sau chiar mucegai, virusuri şi diverşi alergeni, toate acestea contaminează aerul şi îngreunează respiraţia, ne îmbolnăvesc fără să ne dăm seama.

Dacă vorbim de spaţii unde se strâng mulţi oameni, atunci trebuie să amintim de virusurile şi bacteriile care inundă aerul trec nestingheriţi de la o persoană purtătoare la alta. Acesta este mecanismul prin care se generează epidemii, de la cele comune precum gripa sau rujeola, până la boli mai grave ca hepatită etc.

Că este vorba de grădiniţe, şcoli, birouri, săli de sport sau sălile de aşteptare ale instituţiilor publice, purificarea aerului ar trebui să devină o prioritate. Trebuie să conştientizăm că odată pornit un purificator cu Plasmacluster poate reduce la zero numărul particuleleor periculoase din aer.

Tehnologia purificatoarele de aer cu Plasmacluster este dezvoltată în Japonia, iar gama de purificatoare SHARP este adusă pe piaţă românească de Vestel Polonia, producător de electronice şi electrocasnice.

"Testăm piaţa din românia, de ceva timp, cu câteva modele şi am hotărât ca din acest an să intrăm masiv pe segmentul purificatoarelor cu o gamă de 10 modele. Spre exemplu, în Polonia, o piaţă la care ne putem raporta ca evaluare, vânzările de astfel de echipamente au început timid, acum câţiva ani, iar în prezent, acestea au crescut exponenţial, atingând un nivel de peste 25.000 unităţi vândute anul trecut. Pe un model asemănător de evoluţie, evaluăm că în următorii 5 ani putem ajunge şi noi la acelaşi nivel", declară Bogdan Pasat, reprezentantul Sharp Home Appliances, , Vestel.

Aparatele SHARP realizează purificarea aerului prin ionizare direct în atmosfera încăperii în care sunt aşezate, şi nu în interiorul dispozitivului. Tehnologia Plasmacluster din interiorul unui purificator SHARP eliberează în aer ioni pozitivi şi negativi, în concentraţii foarte mari. Ionii se ataşează de toţi poluanţii din aer, extrăgând hidrogenul din aceştia pentru a se echilibra. Astfel, poluanţii sunt neutralizaţi.

Prin activarea şi gestionarea acestui fenomen fizico-chimic, purificatorul SHARP cu Plasmacluster devine extrem de eficient în combaterea particulelor de mucegai, praf, bacterii, virusuri şi mirosuri neplăcute.

"Un astfel de aparat nu ar trebui să lipsească din casele celor care se confruntă cu alergii sau care au probleme cu respiraţia. De asemenea, un purificator cu Plasmacluster îşi va dovedi eficienţa maximă în casele fumătorilor sau posesorilor de animale, eliminând în totalitate acel miros remanent pe care îl cunoaştem cu toţii în astfel de interioare. În plus, purificatoarele Sharp gestionează şi nivelul de umiditate din încăperi, menţinându-l în parametrii ideali", adaugă Bogdan Pasat.

Conform mai multor studii, s-a dovedit ca ionii Plasmacluster sunt eficienţi împotriva a 23 tipuri de bacterii, mucegaiuri, virusuri si alergeni; rezultatele acestor teste fiind unice. Printre altele, ionii Plasmacluster inactivează virusurile gripale, inclusiv pe cele ale gripei aviare, precum şi bacteria e-coli, virusul poliomielitei şi acarienii.

Prin urmare, pe lângă efectul dublu de purificare al aerului, aparatul elimină substanţele periculoase furnizând oxigen proaspăt în întreaga casă.

Eficienţa şi schimbările reale produse în viaţa utilizatorilor de tehnologia de purificare a aerului, Plasmacluster i-a determinat pe japonezi să o implementeze pe mai multe categorii de produse SHARP, cum ar fi frigidere, aparate de aer condiţionat, purificatoare de maşină, chiar şi uscătoare de păr, astfel, de peste 100 de ani, SHARP creează tehnologii menite să îmbunătăţească viaţa consumatorilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb