8 tineri, arestaţi în cazul unui viol care a avut loc în Pantelimon

A.P.
Miscellanea / 5 februarie 2021

8 tineri, arestaţi în cazul unui viol care a avut loc în Pantelimon

Opt tineri cu vârste între 17 şi 28 de ani au fost arestaţi într-un caz de viol, victimă fiind o adolescentă de 14 de ani, care il cunoscuse pe unul dintre agresori pe o reţea socială, relatează gandul.ro.

În ajunul Crăciunului, unul dintre tinerii din grup, în vârstă de 18 ani, din Cernica, a abordat-o pe Facebook pe fata de 14 ani, din Capitală şi a convins-o să se întâlnească cu el, iar câteva zile mai târziu, băiatul a luat-o de acasă cu o maşină, însoţit de fratele său, în vârstă de 23 de ani.

După aproximativ 100 de metri, şoferul a oprit, iar în autoturism s-au urcat alţi doi băieţi, de 17 şi 22 de ani, care s-au comportat ca şi cum întâlnirea ar fi fost una pur întâmplătoare, relatează gandul.ro.

Ulterior, fata a fost dusă la un bloc aflat în construcţie, din Pantelimon, unde tânărul care o abordase iniţial a întreţinut cu ea relaţii sexuale, timp în care băiatul de 17 ani a chemat alţi patru bărbaţi.

Adolescenta a fost apoi luată cu maşina şi abandonată pe stradă. Victima a mers la o secţie de poliţie, iar dosarul a fost preluat de ofiţerii Biroului Agresiuni Sexuale, din cadrul Serviciul Omoruri şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Cei opt tineri au fost ridicaţi de acasă joi, în urma a cinci percheziţii domiciliare, iar vineri au fost arestaţi preventiv. Singurul care nu a violat-o pe fată este băiatul de 17 ani. El va fi însă acuzat de complicitate la viol.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Sa dea parlamentul PNL-ist si USR-ist Plus o lege, in regim de urgenta, pentru ca violatorilor, pe langa puscarie sa le scoata si testicolele. Ca la porci. Ca ei numai oamneni nu sunt.

    1. sa dea parlamentarii o lege organica (mmmm! :D ) pentru castrarea politicienilor :)

    din beneficiile retelelor de socializare.... copiii si copilele socializeaza mai des si mai apropiat .... indemnati copiii sa se inscrie pe toate retelele posibile de socializare ... de la clasicele fb, twitter si instagram pana la mai noile tik tok , telegram si restul mizeriilor ...

    cine stie? poate chiar copilul tau va avea ocazia fericita a unui amplu salt in mizeria vietii.  

    p.s. inca de la punctul 0 al situatiei : ce mortii ei cauta o fata de clasa a 8-a (14 ani) la o intalnire cu masina cu un tip de 18 ani? punctul 1 al situatiei: de ce a urcat in masina cand a vazut ca nu e o intalnire 1-to-1 si mai e prezent altul si mai in varsta (23 ani) ? punctul 2 al situatiei : de ce nu a fugit din masina cand a vazut ca alti doi au aparut din senin? punctul 3 al situatiei : de ce a acceptat sa mearga cu ei (fara sa urle, sa fuga, sa faca ca toti dracii, etc) intr-un imobil in constructie? Cu toti baietii aia ciotca bazaind ca mustele in jurul aparentei ei virginitati (benefits of the doubt ...ca sa zic asa) .....  

    Eh ce lume... pe vremea meaaaa.... :) .... dar e plictisitor sa continui. 

    se mai mira cineva de sarcini la fete de 11-14 ani in Romania?

    se mai mira cineva ca suntem pe un onorabil loc 1 in Europa la mame adolescente (sa lucreze Natura la inlocuirea bezmeticilor care au plecat din Romania ?!??!)... vorba ceea... cand un popor scade cu viteza cu care scad romanii , mama-natura vine cu mecanisme de inlocuire cu rata ridicata a populatiei ... de exemplu cu corcoduse din astea necoapte care viseaza la feti-frumosi verzi pe pereti care vin ei romantici si vijeliosi si le urca pe un cal alb si le duc ...la un imobil parasit. :) La o partida de go sau sah. :)  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb