Bogdan Magheru a fost numit Director General al companiei Abatorul Periş

Companii / 29 mai

Bogdan Magheru - Director general Abatorul Peris

Bogdan Magheru - Director general Abatorul Peris

Abatorul Periş, procesatorul porcilor şi al cărnii de porc din sud-estul ţării, anunţă numirea domnului Bogdan Magheru, atât în funcţia de Director General şi membru în Consiliul de Administraţie al Abatorului Periş SA, cât şi de Administrator Unic al celor trei noi subsidiare ale acestuia.

În urma tranzacţiilor derulate la finalul anului 2023 şi implementate în primul trimestru al anului 2024, noua structură a Grupului Periş are în componenţă trei entităţi specializate în producţia de produse de carne, respectiv Abatorul Periş SA, Cathedral Distribution SRL şi Policalita SRL, dar şi o entitate care operează un lanţ de magazine de specialitate, Almado Total Distribution SRL.

Noua structură de guvernanţă a Abatorului Periş este formată, la nivel de Consiliu de Administraţie, din Alin Zamfira (preşedinte), cu abilităţi comerciale recunoscute în piaţă, Ştefan Bucătaru, cu experienţă în finanţarea, restructurarea, şi reorganizarea companiilor şi Bogdan Magheru. Domnul Magheru va îndeplini cumulativ şi funcţiile de Director General al Abatorului Periş şi de Administrator Unic al noilor societăţi intrate în Grup.

Bogdan Magheru işi va prelua funcţiile de la data de 1 iunie 2024, având drept obiectiv integrarea şi optimizarea fluxurilor de producţie nou achiziţionate şi simplificarea operaţională, astfel încât volumul producţiei şi al vânzărilor să crească la nivelul cererii. De asemena, domnul Magheru va implementa un program de reducere a costurilor de producţie vizând o îmbunătăţire semnificativă a performanţei financiare consolidate a grupului.

Domnul Magheru are o experienţă managerială de peste 28 de ani, care include 10 ani în cadrul Metro Cash & Carry România, ocupând progresiv funcţii de conducere în departamentele comercial şi de operaţiuni, 2 ani ca Manager de Aprovizionare în cadrul CDE R Interex SA (membră a Grupului Intermarche, Franţa) şi 6 ani la conducerea Westfleisch România SRL. Bogdan Magheru este absolvent al Universităţii Politehnice Timişoara, cu o diplomă de Inginer Mecanic, cu specializare în Robotica Industrialiă şi este vorbitor nativ al limbilor germană şi română.

"Preocuparea noastră continuă de a oferi clienţilor noştri produse româneşti de cea mai bună calitate, susţinând totodată industria locală a cărnii de porc, stă la baza strategiei de dezvoltare a Grupului Periş. Schimbările din această primă parte a anului urmăresc, în egală măsură, atingerea unei performanţe financiare superioare." - a declarat Jabbar Kanani, fondatorul Abatorului Periş.

Domnul Jabbar Kanani, în calitate de acţionar şi administrator unic al CCI Cardinal Equity SRL (cu o deţinere de 60% din Abatorul Periş), va continua să sprijine eforturile noii conducerii a Grupului Periş şi, împreună cu domnul Alin Zamfira, în calitate de acţionari, va participa activ la luarea deciziilor strategice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb