Achiziţia de către Nawaf Salameh Family Office a terminalului Octogon Gas & Logistics contribuie la consolidarea Securităţii Naţionale a României şi a intereselor strategice ale ţării

R.S.
Miscellanea / 5 septembrie

Dr. Nawaf Salameh

Dr. Nawaf Salameh

Nawaf Salameh Family Office face un pas strategic major prin achiziţia Terminalului Octogon Gas & Logistics din Portul Constanţa, subliniind angajamentul grupului pentru investiţii diversificate, inclusiv în iniţiative energetice. Această achiziţie marchează un moment crucial în viziunea doctorului Nawaf Salameh pentru viitor, având implicaţii semnificative pentru securitatea energetică şi naţională a României şi pentru întărirea relaţiilor strategice între România şi Statele Unite ale Americii, în domeniul comercial şi în alte sfere, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, dr. Nawaf Salameh, fondator şi preşedinte al Nawaf Salameh Family Office, a explicat că achiziţia Octogon Gas & Logistics "reprezintă mai mult decât o investiţie strategică în sectorul energetic. Este o dovadă a angajamentului nostru de a avansa obiectivele de securitate şi sustenabilitate energetică ale României. Prin integrarea Terminalului Octogon Gas & Logistics în portofoliul nostru, alături de proiectele noastre de energie verde, punem bazele unei infrastructuri energetice mai diversificate şi, prin urmare, sustenabile şi sigure, precum şi mai responsabile din punct de vedere ecologic."

Achiziţia Terminalului Octogon Gas & Logistics se aliniază cu extinderea Nawaf Salameh Family Office în domeniul energiei verzi, ca parte vitală a unei viziuni strategice extinse pentru securitatea energetică, dezvoltarea durabilă şi gestionarea responsabilă a mediului. Prin diversificarea portofoliului său, Nawaf Salameh Family Office contribuie la peisajul energetic al României, sprijinind în acelaşi timp politica prioritară a ţării de a avea un viitor energetic diversificat, durabil şi sigur.

În viziunea Dr. Salameh, achiziţia Terminalului Octogon Gas & Logistics "este doar începutul. Vedem investiţia noastră aici ca parte a procesului de modernizare a oraşului Constanţa în ansamblu, la care adăugăm atenţia la detalii şi calitatea care definesc toate operaţiunile din portofoliul nostru."

Terminalul Octogon Gas & Logistics este unul dintre elementele esenţiale ale infrastructurii energetice a ţării. Prin asigurarea unei aprovizionări stabile şi fiabile de GPL, va contribui la protejarea independenţei energetice a României şi la rezilienţa împotriva perturbărilor externe cauzate de fluctuaţiile pieţei sau chiar de actori străini ostili.

În acest context, Dr. Salameh a subliniat, de asemenea, onoarea şi încrederea acordate Nawaf Salameh Family Office de către Guvernul României, care a revizuit în detaliu implicaţiile de securitate naţională la cele mai înalte niveluri ale statului, asociate cu acest proces de aprobare. "Suntem onoraţi de aprobarea Guvernului României şi de recunoaşterea faptului că achiziţia Octogon Gas & Logistics consolidează securitatea energetică a ţării noastre", se menţionează în comunicat.

"Aş dori, de asemenea, să mulţumesc firmei de avocatură MPR Partners, condusă de Dana Rădulescu şi Gelu Maravela, care a contribuit la succesul nostru prin profesionalism, muncă şi dăruire."

Dr. Salameh punctează, de asemenea, că achiziţia "este un catalizator pentru consolidarea legăturilor strategice vitale dintre România şi Statele Unite ale Americii în domeniul comercial - esenţial pentru orice relaţie bilaterală şi o completare pentru legăturile de securitate în expansiune, în general. Sectorul energetic serveşte ca o punte crucială între cele două naţiuni, cu implicaţii importante pentru securitatea şi prosperitatea României, în viitor. Investind în active energetice cheie, cum ar fi Terminalul Octogon Gas & Logistics, Nawaf Salameh Family Office caută să consolideze poziţia României ca partener de încredere pe piaţa energetică globală, întărind în acelaşi timp relaţiile bilaterale şi alianţa cu Statele Unite ale Americii."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb