ACS Dobfar Info din Elveţia cumpără Secţia Soluţii Parenterale în Volume Mari de la "Sicomed"

Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 2 februarie 2005

Consiliul de Administraţie Sicomed, întrunit pe data de 28 ianuarie 2005, a aprobat contractul de vînzare a Secţiei Soluţii Parenterale în Volume Mari către ACS Dobfar Info SA, prin reprezentanta acesteia din România, Infomed Fluids SRL. Valoarea tranzacţiei este de 3 milioane de euro.

Klaas Postema, CEO Sicomed, a declarat: "Credem că vîn-zarea Secţiei de Soluţii Parenterale în Volume Mari ne va permite să ne concentrăm pe principalele secţii de producţie ale companiei. Prin restrîngerea activităţilor la cele de bază, ne vom eficientiza procesele interne şi vom fi capabili să oferim rezultate din ce în ce mai bune. ACS Dobfar este un producător de medicamente specializat în produse parenterale, care va putea fructifica la maximum potenţialul de dezvoltare al aces-tei secţii".

Principalele capacităţi de producţie ale companiei Sicomed sînt Secţiile Forme Solide (tablete, comprimate filmate, capsule, drajee) şi Soluţii Parenterale în Volume Mici (medicamente injectabile). Cele două secţii de producţie sînt certificate Good Manufacturing Practice (GMP) şi oferă produse la standarde internaţionale de calitate.

Secţia Parenterale în Volume Mari a fost înfiinţată în anul 1970 şi a contribuit cu un procent de 11,3% la vînzările companiei în anul 2003. Sicomed a deţinut în 2003 aproximativ 38% din piaţa produselor perfuzabile din România, conform Cegedim.

ACS DOBFAR este o companie italiană cu capital integral privat, care furnizează de peste 30 de ani ingrediente active, Penicilină injectabilă sau sub for-mă orală, precum şi Cefalosporine bulk pentru unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume.

Începînd cu anul înfiinţării, cînd deţinea doar o singură facilitate de producţie, ACS Dobfar a urmat un amplu proces de extindere şi dezvoltare. În prezent, compania deţine 15 fabrici, dintre care 4 sînt în afara Italiei, în Brazilia, Coreea, Elveţia şi Marea Britanie.

În anul 2003, ACS Dobfar a avut aproximativ 690 de angajaţi şi a înregistrat o cifră de afaceri de 266 de milioane de dolari.

Compania ACS Dobfar Info produce, începînd cu anul 1991, medicamete injectabile şi soluţii perfuzabile în volume mari şi mici, utilizate în tratamentele de urgenţă (anestezice, analgezice, medicamete pentru tratament intesiv şi pentru dializă etc.) şi oferă sisteme terapeutice inovative şi uşor de utilizat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb