Acţionarii PAID vor discuta în 4 ianuarie situaţia preşedintelui Pool-ului

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 3 decembrie 2009

Acţionarii Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) vor discuta, într-o şedinţă din 4 ianuarie 2010, situaţia preşedintelui PAID, Constantin Toma, în condiţiile în care acesta este preşedinte şi director general la Omniasig VIG, iar VIG nu este membru al PAID.

"AGA este prevăzută în ianuarie 2010, pe 4 ianuarie. Se va discuta situaţia domnului preşedinte în condiţiile în care este executiv în cadrul VIG, iar VIG-ul nu este membru", a afirmat preşedintele directoratului Astra Asigurări, Radu Mustăţea, care este şi vicepreşedinte al PAID, citat de NewsIn. El a adăugat că, în cadrul şedinţei, se vor discuta, printre altele, şi bugetele pentru 2010.

Potrivit unor surse din piaţă, Constantin Toma, care a fost ales preşedinte al PAID la începutul lunii octombrie, urma să se retragă de la conducerea Omniasig, însă acesta şi-a reînnoit mandatul de preşedinte şi director general.

Societăţile de asigurări care au semnat actul constitutiv de înfiinţare a PAID sunt Astra Asigurări, Groupama Asigurări, Clal România, Uniqa Asigurări, City Insurance, Certasig, Ardaf, Generali Asigurări, Carpatica Asig, EuroIns România, Grawe România Asigurare, Credit Europe Asigurări şi ABC Asigurări.

Asigurarea obligatorie a locuinţelor acoperă riscul de cutremur, alunecări de teren ori inundaţii, pentru fiecare construcţie cu destinaţia de locuinţă.

Suma maxim asigurată este de 20.000 euro pentru locuinţele de tip A şi de 10.000 euro pentru locuinţele de tip B. Prima obligatorie este de 20 euro în cazul locuinţelor tip A şi de 10 euro în cazul locuinţelor tip B.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb