\"Adcos România\" a primit Diploma de Excelenţă de la \"Aries\"

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 9 martie 2004

Adunarea Generală a Asociaţiei Române pentru Industria Electronică şi de Software (\"Aries\") a acordat Diploma de Excelenţă pentru contribuţia deosebită adusă la promovarea imaginii României în lume companiei \"Adcos România\". La acelaşi eveniment, Mariana Duma, directorul de marketing al \"Adcos\" a fost aleasă ca Membru în Consiliul Director al Asociaţiei Române pentru Industria Electronică şi de Software.

\"Adcos România\" este specializată în oferirea de soluţii software pentru piaţa de business internă şi internaţională. Printre tîrgurile internaţionale la care firma a participat se numără: Systems Munchen, 2001-2003, IFABO Viena 2002, Infodesk Frankfurt 2002, Outsource World Londra şi New York. Pentru piaţa românească, \"Adcos\" a dezvoltat un sistem integrat de gestiune de tip ERP, AIS - Advanced Integrated System, structurat pe 17 module, care acoperă integral toate sferele de activitate ale unei firme: financiar-contabilitate, resurse uma-ne şi salarizare, monitorizare şi control managerial (inclusiv prin web), management procese de Producţie şi/sau servicii.

În ceea ce priveşte serviciile de dezvoltare soluţii software şi web la cheie, compania are pes-te 30 de clienţi şi parteneri în SUA, Germania, Austria, Elveţia, Italia, România, unii dintre ei de notorietate internaţională, precum: \"Airbus\" (produ-cător avioane), Agenţia Spaţială Europeană, Armata Germană, Daetwyler Elektronics.

Pe lîngă \"Adcos România\", la Adunarea Generală a \"Aries\" au mai fost premiaţi: Radu Georges-cu - GECAD, cea mai proeminentă personalitate a anului 2003 în domeniul IT&C, Eugen Dijmărescu, Ministru Delegat pentru Comerţ - pentru contribuţia la promovarea exportului românesc de electronică şi software; Diana Voicu, MCTI- pentru implicarea în dezvoltarea Societăţii Informaţionale în România; Liviu Tofan, \"Simeda\" - pentru promovarea imaginii industriei româneşti de IT&C, prof.dr. Paul Mugur Svasta - pentru contribuţia personală în promovarea studenţilor şi a implicării lor în activităţi de cercetare-dezvoltare, Gheorghe Ghiur - pentru contribuţia personală şi a firmei SCEI în promovarea imaginii industriei româneşti de electronică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb