AdePlast se organizează în trei divizii de business cu un nou management

F.A.
Companii / 6 martie 2013

AdePlast îşi finalizează în acest an noua structură de dezvoltare sub forma a trei platforme industriale situate în trei regiuni strategice ale ţării, informează un comunicat de presă.

Pe platforma de la Oradea, unde se afla prima fabrică de mortare uscate a producătorului român de materiale de construcţii, funcţionează trei facilităţi de producţie, între timp adăugând-se o fabrică de vopsele şi tencuieli decorative în 2008 şi o fabrică de polistiren expandat în 2012.

"Din această fabrică deservim acum exclusiv partea de Vest a României, la fel de bine ca pieţele externe precum Ungaria, Austria sau Gemania", a declarat Marcel Bărbuţ, CEO AdePlast.

Din Ploieşti, unde se află a doua zonă industrială, AdePlast alimentează piaţa din Sudul ţării, Sudul Europei şi Libanul. Aici se găseşte o fabrică de mortare uscate din 2008, una de polistiren expandat din 2011 şi o linie de polistiren grafitat de anul trecut. De la jumătatea lui 2013 va porni şi fabrica de vopsele şi tencuieli decorative pentru care au fost deja achiziţionate echipamentele.

La Roman se află noua platformă industrială a AdePlast care este în faza finală de construcţie. Compania va livra din această zonă către partea de Est a ţării, Republica Moldova şi Ucraina.

AdePlast va funcţiona, din acest an, pe pe trei direcţii de business: Divizia Termosistem, Divizia Vopsele şi Divizia de Adezivi şi Mortare Uscate.

"De anul acesta business-ul cu vopsele al AdePlast se află în grija lui Bogdan Pîrvu, un manager cu state vechi în piaţa de vopsea din România, iar afacerile diviziei de termosistem sunt în grija unui inginer care a dezvoltat piaţa autohtonă a termoizolaţiilor, în persoana lui Octavian Nicula. Eu voi rămâne să mă ocup în continuare de dezvoltarea pe partea de adezivi şi mortare uscate. Practic, din iunie, când pornesc din plin toate motoarele investiţiilor noastre, fiecare dintre cei trei directori de divizii are de gestionat business-uri care însumate vor depăşi 50 de milioane de euro la finalul lui 2013", precizează Marcel Bărbuţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb