Administrarea proprietăţii Liebrecht&wood România, cumpărată de foşti parteneri

A.C.
Companii #Imobiliare / 22 mai 2014

Administrarea proprietăţii Liebrecht&wood România, cumpărată de foşti parteneri

Începând cu 16 mai, WeCare, compania de property management a Grupului Liebrecht&wood din România a fost transferată prin management buy-out, aceasta fiind achiziţionată de foştii parteneri ai Grupului, Dan Colcer şi Horia Chioseaua, ce vor continua operaţiunile sale locale sub numele Blackwood Property Management S.R.L, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

După o perioadă de aproape 15 ani în cadrul activităţii Grupului în România, managementul acesteia a decis să îşi modifice abordarea şi să se concentreze singular asupra dezvoltării imobiliare şi să vândă companiile sale de management, se arată în comunicatul emis de Liebrecht & wooD.

Patrick Van Den Bossche a dăugat: "Începând cu 16 mai 2014, WeCare, compania de property management a Grupului Liebrecht&wood din România a fost transferată prin management buy-out. Aceasta a fost achiziţionată de către foştii parteneri ai Grupului, Dl. Dan Colcer şi Dl. Horia Chioseaua, ce vor continua operaţiunile sale locale sub un alt nume, Blackwood Property Management S.R.L. Aş dori să mulţumesc lui Dan şi Horia pentru performanţele lor şi pentru ajutorul acordat în consolidarea poziţiei Liebrecht&wood în România. Le urăm cu sinceritate toate cele bune în această activitate din cadrul pieţei de property management".

Grupul Liebrecht&wood va continua sa administreze West Park, locaţia Fashion House Outlet Centre Bucureşti, cu echipa de management locală şi internaţională de la filialele Fashion House.

Compania se concentreaza în prezent asupra a două noi ansambluri în Bucureşti, ce includ Cernica Retail Park, o destinaţie pentru retail cu o suprafaţă de 34 ha de-a lungul centurii pe Autostrada A2 în drumul spre Constanţa.

Grupul a mai achiziţionat o suprafaţă de teren de 190 ha localizată la periferia capitalei cu scopul de a fi transformată în Frumuşani Residential Park - un proiect rezidenţial la scara largă ce oferă 2,850 de unităţi.

"Acesta va deveni un nou satelit rezidenţial pentru Bucureşti, oferind un peisaj prim înconjurat de un lac şi de pădure însă în acelaşi timp fiind la o distanţă apropiată de inima oraşului", potrivit comunicatului.

Grupul Liebrecht&wood a livrat spaţii de birouri şi de retail în suprafaţa închiriabilă totală de 94.200 mp. Portofoliul Grupului include unul din primele clădiri moderne de birouri din Bucureşti (Victoria Park) şi centrul comercial de tip outlet Fashion House Bucureşti - parte integrantă din complexul West Park, o destinaţie foarte populară pentru cumpărături. Militari Shopping Centre este un alt proiect dezvoltat de către Grup în Bucureşti.

În prezent, Grupul dezvoltă zona comercială din Varşovia a Centrului Praga Koneser oferind o suprafaţă închiriabilă de retail şi birouri de 44.500 metri pătraţi. Grupul dezvoltă totodată al doilea proiect al său pe piaţa din Rusia - Centrul Comercial de tip Outlet din Sankt Petersburg - cât şi Cernica Park, un nou concept de retail în Bucureşti.

Filiala din România a Grupului Liebrecht&wood, un dezvoltator comercial de imobiliare la nivel european, îşi accelerează creşterea pe piaţa locală cu peste 94.000 mp de spaţiu comercial în construcţie sau planificat. În acelaşi timp, compania a decis să vândă afacerea de property management din România şi să se concentreze exclusiv pe dezvoltare imobiliară.

Grupul Liebrecht&wood este un dezvoltator de proiecte imobiliare în zona comercială, cu operaţiuni în Polonia, România şi Rusia. Acesta a dezvoltat clădiri de birouri, spaţii de retail şi depozite în suprafaţa totală de aproape o jumătate de milion de metri pătraţi.

Grupul cuprinde mai multe entităţi, inclusiv dezvoltatorul Liebrecht&wooD şi firma de property management WeCare. Implementarea conceptului de centru outlet pe pieţele în creştere şi managementul activ al centrelor comerciale de tip outlet sunt în responsabilitatea Fashion House Group. Liebrecht & wooD Development Company este o entitate separată dedicată specializării în planificarea şi finanţarea proiectelor individuale ale Grupului.

În portofoliul proiectelor dezvoltate de Grup este inclus unul dintre primele complexe de clădiri de birouri construite în Varşovia în anii `90 (Kopernik Office Buildings, Jerozolimskie Business Park), centre de birouri precum Flanders Business Park, Batory Office Buildings (ambele în Varşovia) sau Victoria Park în Bucureşti, complexul de birouri şi retail Plac Unii, cât şi unele din primele centre comerciale de tip outlet în Polonia, România şi Rusia sub brandul Fashion House Outlet Centre.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb