Adrian Năstase spune că nu poate fi incriminat în dosarul "Eurografica"

Ziarul BURSA #Politică / 20 septembrie 2006

Fostul premier Adrian Năs-tase a afirmat, ieri, la ieşirea din Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), că nu există niciun element care să îl incrimineze în dosarul "Eurografica", în care procurorii îl acuză de primire de foloase. Adrian Năstase a spus că nu a semnat contracte, nu a primit el personal afişe şi nu le-a distribuit el. "Am fost surprins să văd că în dosarul "Zambaccian" nu mai există termopanele din Zambaccian că, de fapt, s-a disjuns cauza aceasta şi în dosarul Zambaccian acum există afişele electorale. Este o situaţie absolut aberantă", a declarat fostul premier.

Conform Rompres, toate aspectele au fost construite pe temei politic. Năstase a dat drept exemplu faptul că în ziua când a început urmărirea penală împotriva sa s-a cerut şi percheziţia.

Adrian Năstase a amintit că Gabriel Bivolaru a afirmat public că a fost şantajat să facă un târg cu DNA-ul pentru a formula un denunţ împotriva sa. Tot ieri, a fost audiată pentru a treia oară la DNA şi Irina Jianu, procurorii continuînd să-i prezinte elementele de urmărire penală. Irina Jianu a negat că ar fi avut loc o confruntare între ea şi Adrian Năastase, prezent şi el la DNA.

La DNA a venit ieri şi soţia lui Adrian Năstase, Dana Năs-tase, procurorii urmând să-i prezinte materialul de urmărire penală în dosarul Zambaccian, în care este acuzată de complicitate la luare de mită. "Pentru prima dată, într-o problemă politică, este implicată şi familia. Măcar nu sunt şi copiii, deşi percheziţiile s-au făcut şi la ei", a spus Dana Năstase la intrarea în sediul DNA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb