ADRIAN VASILESCU, BNR:  Banii sunt cei mai periculoşi când este vorba de răspândirea unei molime

F.D.
Miscellanea / 8 martie 2020

Banii sunt cei mai periculoşi când este vorba de răspândirea unei molime

Banii sunt cei mai periculoşi când este vorba de răspândirea unei molime, a afirmat, duminică, la un post de televiziune, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la BNR, precizând că a făcut o singură provizie în această perioadă, de bani pe card.

"O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoşi când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunţat la cash. În rest, e o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă şi nici nu ştii când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poţi să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni şi mai departe?", a spus Adrian Vasilescu, la Digi 24.

El a explicat că banii sunt, sub acest aspect, murdari, dar ei pot fi spălaţi cu apă şi săpun, pentru că bancnotele sunt de plastic.

De asemenea, Vasilescu a afirmat că la Banca Naţională există o maşină care verifică dacă există bani falşi, scoate din circulaţie bancnotele deteriorate şi le sortează pe categorii, dar nu le spală.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. tovarășe Vasilescu, înainte sa dati lectii poprului la teve despre legi interpretabile, nu vrei matale sa va uitati voi in ograda proprie la noianul de reglementari ale benere care sunt stufoase, contradictorii si demult depasite??? Expresia povara administrativa care se translateaza in costuri inutile pentru societate va este total necunoscuta!?!? Lasati trăncăneala la teve si puneti mâna pe munca pentru ca voi reprezentanti perfect ceea ce cineva a descris ca fiind aristocrația bugetară... Nu vrei sa vorbesti si despre rubedeniile voastre amploaiate la benere prin concursuri arnajate, pe foncții mari si salarii grase???

    1. Nu e clar.! Nu spune la ce_ provizii _ se referă... la provizioanele bancare cu bani?... dacă se referă la provizii de alimente, detergenți, cumpărături zilnice necesare... nu are dreptate! Pentru a nu merge zilnic la magazin , chiar și hârtie de scris sau igienică e bine să ai pentru un an... subȘEF la BENERE ce suntem noi...

      Oare nu este salutară, de... " salutat" ( vorba lu' Mihai Gâdea Antena 3) o aristocrație bancară cinstită și sănătoasă la pungă?! Fericită țara care o are! Dar vezi Arabia Saudită cu prinții miliardari hoți; vezi Elveția cu aur și conturi,"dosite" de la războiul ăla.. Dar nu înțeleg cum STĂ un stat ( RO) supus decenii.. luuungi unei tovarășe aristocrații ^ benere ^ ( văd de la tine cum se scrie)..!!! BNR după 1990, cu zeci de bănci- surori HOAȚE, cu populația jefuită de economiile în lei ceaușiști, ținuți la saltea... ( că nu avea omul pe ce să îi dea. alimente.? ) la CEC, economii < atomizate > sub ochii lu' Tovu * Manole* + aghiotantul său.. { fără cod secu-secu?}

    Unde- i infrastructura pt. bitcoin, judecătoria robotizată, munca și de la domiciliul unde, unde.....

    1. Pe Marte...

    Cele mai mari molime sunt Isărescu - Manole și agentul lui de legătură, bătrânul escu.

    1. Da , trebuie dati afara si adusi in locul lor niste golani sau niste doamne de la scoli profesionale din orăsele cunoscute....

      Din pacate , prosti da multi , multi da prosti citesc bursa.... 

      Mesajele de mai sus te reprezinta sau ce ? Daca tie ti se pare corect ca un director sa fie 30 de ani la biroul BNR ca pe vremea comunistilor atunci dute-n ... , si sa mai ramana si dupa ce iese la pensie ....

      Daca te referi si la Adrian Vasilescu, te informez ca el abia va implini pe 23 martie 84 de ani, deci ar mai avea ceva pana la...pensie.

      Ce nu puteti dumneavoastra sa pricepeti , este faptul ca domnul isarescu nu s a pus singur guvernator , nu a fost pus politic

      Si la 70 ani a dovedit ca este cel mai bun bancher roman , foarte respectat si apreciat in lume

      Faceti glume ieftine despre astfel de personalitati recunoscute international 

      Excelență,...! Dvs. cu proștii care citesc Bursa( *da*multi..? / se scrie dar sau da'.) Lăsați-ne să citim că suntem " mai citiți " decât...tine, semi-alfabetizatule! . .Când zici golani și doamne din orășelele cunoscute.. te referi la Dragnea de Gratia TR. și la Vasilica + Carmen Dan de Videle..( cei ne - gazați la 10 august.), Olguța de Olt, la mitralieră, la Codrinetc. etc. ETC. .????? Subscriu și eu... sunt cu tine...! Cât mai e cotizația la PSD?

      Dar e adevărat că pe " lumea cealaltă" există o secție specială pt. EI.? Cu...^Cazane de smoală ^ aurite, foarte vrednice și bine încinse 24 din 24 de ore.? Dedicate (doar unor!) VAMPIRI-bancari reuniți acolo... din toate băncile centrale / naționale ale lumii...?? ? Se aude că cei care au trăit. (ne-mertat) pe pământ ca în rai, au deja locuri rezervate... acolo.Așa le trebuie dacă nu au auzit de >... Amin.!

      ce nu pricepi tu este ca se numeste NEPOTISM angajarea si promovarea rubedeniilor (nepoți-netoți, fini-vini, cumnați-cârnați, cumnate-cârnate, noră-poștă) lu manole la benere prin concursuri mânărite adica fraudare a concursurilor in instituie publica (adica si pe banii nostri!!!!). par ezamplu daca promiscuitatile de oameni politici isi angajeaza rubedeniile si alte pile la stat este de blamat da cand sicofantul manole face la fel in ograda sa atunci este parfum!?!? Lasati ipocrizia!!!

    :) nu renunt la cash bai bagabontilor :)

    lasati vrajeala cu molime :) ca tine la prosti, nu la mine ca eu sunt istet!  

    doar sclavii folosesc e-currency , OAMENII LIBERI FOLOSESC CASH!  

    voi va doriti sclavi, de aia promovati e-currency !

    gaunoseniilor!  

    1. Bravos mon cher'; le-ai zis-o! praf i-ai facut.

      Acum, poti face nani. 

    Zau? da ce buni sint sa-i cistigati fara munca sau risc. Rusine,la virsta lui ar trebui sa stea cu nepotii si sa-si spuna acolo parerile cui are chef sa-l asculte. Rusine, ar trebui sa va ginditi la salariatii bancari (si nu doar,dar reprezentati acest sector in primul rind) ,casieri si nu numai care volens-nolens lucreaz cu cash. RUSINE! lui si mass mediei care preia far spirit critic orice afirmatii menite sa creze actuala isterie in masa.

    Deci pe la BNR circula in timp cam toti banii pentru a se scoate din circulatie bancnote deteriorare sau false.

    In alt articol chiar spunea cineva ca miroare groaznic in incaparea aia si angajatii de acolo au spor de risc. 

    DAR... masina aia nu poate sa si spele banii nostri de plastic? Adica... pana sa ridicam noi bancarizarea romaniei la 99% ca sa putem elimina cash-ul ce-ar fi sa inlocuim o singura masina la nivel de BNR, si eventual sa punem si bancile regionale sa faca acelasi lucru? 

    Deci cine îl vede pe boșorogul asta de Vasilescu sau pe mumificatul Isărescu cu bani cash la ei sa le rupeți oasele că sunt pericol de transmisie a virusului pentru populație.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb