ADVERTORIAL 10 modele de unghii cu gel pentru iarna 2022

Companii / 4 noiembrie 2022

10 modele de unghii cu gel pentru iarna 2022

Frumuseţea mâinilor feminine depinde nu doar de design-ul ales al unghiilor, de forma şi lungimea lor, dar şi de calitatea şi aspectul acestora, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, majoritatea femeilor au tendinţa să-şi aleagă manichiura în funcţie de stilul hainelor pe care le poartă sau în funcţie de anotimp. Se apropie sezonul de iarnă, de sărbători şi reuniuni, iar odată cu venirea lui, colecţia de stiluri de unghii se completează cu noi modele, design-uri şi imprimeuri.

Pentru îngrijirea şi construirea unei manichiuri corecte este nevoie neapărat de utilizarea unor produse corespunzătoare şi de calitate înaltă, ce pot fi găsite cu uşurinţă în magazinul online makeup.ro. Aici putem găsi şi achiziţiona cele mai profesioniste produse de îngrijire pentru o manichiură frumoasă: lacuri cu diferite nuanţe, topuri, restaurator pentru unghii, ulei pentru îngrijirea cuticulelor, pensule, etc.

Iată care sunt top 10 cele mai noi şi în vogă modele de unghii cu gel pentru iarna 2022.

Unghii French

Manichiura delicată, elegantă şi simplistă - French, rămâne în continuare cel mai în vogă stil de unghii, mereu solicitate, devenind alegerea potrivită pentru orice doamnă şi domnişoară. Pentru iarna 2022, french-ul va arăta impecabil asortat cu diverse imprimeuri, pietre, fulgi de zăpadă sau sclipici. Stilul şi designul elegant al manichiurii se va potrivi perfect pe orice formă sau lungime a unghiei.

Minimalist nails

Dacă eşti o persoană, care preferă şi pune accentul pe simplitate şi modestie, atunci modelul minimalist va deveni prioritatea de bază în alegerea unei manichiuri de iarnă 2022. Modelele de unghii simple şi delicate, cu puncte, dungi sau linii fine, se vor combina ideal cu orice stil de îmbrăcăminte şi vor face ca manichiura de iarnă să obţină un aspect mega - stilist.

Manichiura "Sweater" pentru iarnă

Sezonul rece de iarnă 2022 se va completa perfect cu modelul de unghii de tip "Pulover". Este o manichiură elegantă, cu design tricotat, care va reuşi să încălzească atmosfera friguroasă şi să creeze un sentiment de căldură şi confort. Simplitatea şi modestia modelului va face parte cu siguranţă din colecţia top unghii cu gel de iarnă. Această manichiură specială şi îngrijită se va asorta excelent în timpul sezonului rece, alături de un pulover tricotat, subliniază sursa citată.

Manichiura de tip "Marmură"

Modelul subtil al manichiurii cu efect de marmură arată mereu elegant şi se potriveşte pentru orice formă şi lungime de unghii, cu acoperire mată sau lucioasă. Un astfel de model se va asorta perfect cu orice ţinută şi va oferi un aspect plăcut şi rafinat. Acest stil de manichiură se regăseşte în colecţia top de modele de unghii cu gel pentru iarna 2022.

Unghiile mate

Unghiile mate au fost mereu în modă, dar iarna aceasta tonurile saturate de lacuri cu un finisaj mat stins vor fi destul de solicitate şi mega atrăgătoare. Manichiura mată arată simplist şi elegant în orice situaţie, fie vorba de o întâlnire de afaceri sau o întâlnire cu prietenii. Totodată, structura mată a unghiilor se va potrivi perfect cu orice accesoriu şi ţinută.

Manichiura cu fulgi de zăpadă

Modelul de unghii cu fulgi de zăpadă este manichiura de iarnă unică şi deosebită, care va reda toată atmosfera şi flerul de sărbători. Designul fulgilor de zăpadă se poate desena din pietre, cristale, sclipici pentru a accentua versiunea de iarnă rece şi friguroasă. Se va asorta perfect cu orice stil de îmbrăcăminte şi va fi alegerea minunată pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă, subliniază sursa citată.

Manichiura elegantă şi strălucitoare

Manichiura de iarnă strălucitoare şi elegantă este asociată cel mai mult cu sărbătorile mult aşteptate de iarnă. Aspectul strălucitor al unghiilor poate fi redat prin diferite pietricele, sclipici, paiete sau cristale. Multe femei au tendinţa de a alege un astfel de design şi stil, deoarece arată elegant, feminin şi se potriveşte impecabil cu orice bijuterie sau accesoriu.

Unghii abstracte

Stilul de manichiură abstractă realizat din linii curbe sau împrăştiate haotic pe placa unghiei, figuri geometrice şi culori, trezeşte sentimente puternice şi este conceput special pentru femeile active şi independente. Nuanţa albă aplicată pe unghii, pietricelele sau designul unor fulgi de zăpadă vor transforma manichiura într-un model de unghii cu gel ideale pentru sezonul rece.

Manichiură cu imprimeuri de reni

Dacă îţi doreşti o manichiură amuzantă şi totodată să simbolizeze atmosfera de Crăciun, puteţi opta pentru unghiile cu gel cu imprimeuri de reni. Este un design destul de special, îndrăzneţ, cu nuanţe strălucitoare şi accentuate, care îţi va ridica moralul şi buna dispoziţie. Imprimeurile cu renii cocheţi şi drăguţi sunt în vogă şi în tendinţele pentru iarna 2022.

Manichiura cu kamifubuki

Modelul de unghii cu kamifubuki au un stil separat comparativ cu unghiile obişnuite. Au un aspect atractiv şi festiv, care transmit un sentiment jucăuş şi de feminitate. O caracteristică a acestui model este faptul că, se potriveşte la fel de bine pe forma rotunjită a unghiilor, dreaptă sau în formă de migdală. Designul manichiurii este realizat prin cercuri, flori, stele, inimioare şi poate avea un aspect metalizat, lucios şi mat, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb