ADVERTORIAL 5 + 1 motive pentru a profita chiar acum de învăţarea online

Mihaela Pascari
Comunicate de presă / 11 august 2021

5 + 1 motive pentru a profita chiar acum de învăţarea online

Învăţarea online permite atât celui care predă, cât şi celui care participă la curs să stabilească un program care-i avantajează. Prin urmare, utilizarea unei platforme educaţionale online permite un echilibru mai bun al muncii şi al studiilor, deci nu este nevoie să renunţi la nimic.

Învăţarea online te va ajuta totodată să deprinzi abilităţi vitale de gestionare a timpului şi să capeţi în timp mai multă autonomie. Iar aceste aspecte îţi vor fi de mare ajutor şi-n viaţa profesională. Parcurge materialul de mai jos pentru a afla şi alte motive care au transformat învăţarea online în viitorul educaţiei!

1. Învăţarea online te ajută să-ţi dezvolţi competenţe lingvistice în scris

Când studiezi online, probabil că vei utiliza aplicaţii de mesagerie pentru a intra rapid în contact cu colegii de curs sau cu profesorul. Vei avea de asemenea şi teme de făcut. Iar asta înseamnă că vei învăţa cum să scrii într-un mod cât mai uşor de înţeles. Acest exerciţiu se va dovedi excelent pentru a-ţi îmbunăţi comunicarea în scris şi pentru job.

2. Te familiarizează cu diverse tehnologii

Într-o lume hiperconectată din ce în ce mai multe companii la nivel mondial, au birouri de peste mări şi angajaţi la distanţă peste tot în lume. Nu este întotdeauna practic să zbori pentru o întâlnire, aşa că multe companii adoptă instrumente de conectivitate online pentru a crea săli de întâlnire virtuale - la fel ca instrumentele pe care le foloseşti atunci când te înscrii la un curs online sau te reuneşti cu colegii de curs pentru a discuta despre teme. Când termini un astfel de curs, vei avea multă experienţă în utilizarea programelor pentru astfel de activităţi şi deci un plus pe care-l poţi puncta în CV.

3. Îţi oferă mai mult confort

Cei care se înscriu la un curs online au posibilitate de a-şi alege cel mai bun mediu pentru a studia. De exemplu, unei persoane îi este mai confortabil să înveţe într-o bibliotecă sau într-o cafenea departe de distracţiile de acasă? Sau poate preferă să studieze în propria cameră, pentru a avea acces la toate lucrurile de care are nevoie pentru a învăţa. Dacă un om se simte mai relaxat în mediul respectiv ca într-o sală de curs, el va fi mai motivat să studieze!

4. Învăţarea online pune mai puţină presiune pe cursanţi

Acesta este unul dintre cele mai bune beneficii pentru cursanţi. Le permite să-şi găsească propriul ritm. Educaţia tradiţională creează o presiune considerabilă, deoarece îi obligă pe cursanţi să ţină pasul cu ceilalţi şi să acţioneze într-un ritm care poate fi inconfortabil, conducând astfel la epuizare. Dar în cazul învăţării online, un student este capabil să parcurgă materia într-un spaţiu personal şi să treacă calm din nou prin ea, dacă este necesar. Nu se grăbeşte să ţină pasul cu ceilalţi!

5. Îţi economiseşte timp

În lumea de azi, unde timpul înseamnă bani, digitalizarea economiseşte foarte mult timp. În plus, există multe oraşe în care sistemul de transport nu este pe deplin dezvoltat. Cursanţii ar trebui să petreacă multe ore în trafic pentru a ajunge într-o sală fizică. Într-un astfel de context, un curs digital vine ca un salvator chiar şi pentru cei din cele mai îndepărtate părţi ale ţării. Trebuie doar să te conectezi la internet pentru a învăţa un nou subiect, în loc să pierzi timp cu deplasarea.

Te tentează să urmezi un curs online în IT pentru a te bucura pe deplin de beneficiile acestei modalităţi de a învăţa? Dacă vrei să obţii o calificare în JavaScript sau în QA, poţi urma cursurile gratuite în IT, puse la dispoziţie de eJobs prin Proiectul cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

La aceste cursuri de IT se poate înscrie orice persoană care bifează următoarele puncte:

Are domiciliul sau reşedinţa în orice judeţ din România (cu excepţia judeţului Ilfov şi Municipiului Bucureşti)

Are o vârstă cuprinsă între 25 şi 65 de ani

Este angajată, cu contract de muncă, PFA , Întreprindere Individuală

A absolvit cel puţin 8 clase

PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN 2014-2020

Axa Prioritară 6 - Educaţie şi competenţe

ID proiect: POCU/726/6/12/135988

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020

Contact:

SILVIU PETRESCU

silviu.petrescu@ejobsgroup.ro

0729.729.843

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb