ADVERTORIAL 6 modele de încălţăminte stilată şi elegantă pe care orice bărbat ar trebui să le aibă

Miscellanea / 26 ianuarie 2023

6 modele de încălţăminte stilată şi elegantă pe care orice bărbat ar trebui să le aibă

Pantofii joacă un rol esenţial în fiecare ţinută. La urma urmei, încălţămintea potrivită îţi poate face sau distruge rapid aspectul. Deci, dacă vrei să arăţi stilat, este important să ai pantofii potriviţi la îndemână pentru a completa fiecare ţinută. Iată o selecţie de modele de încălţăminte pentru bărbaţi pe care fiecare bărbat ar trebui să le aibă în garderoba lui.

Brogues

La fel ca multe tipuri de pantofi, brogues a fost conceput ca un pantof mult mai utilitar decât felul în care este purtat astăzi. Găurile şi perforaţiile din brogues au fost iniţial acolo pentru a ajuta la scurgerea apei după traversarea de mlaştini în Irlanda noroioasă. Optează pentru brogues maro închis pentru ocaziile formale şi brogues mai deschis la culoare pentru zilele casual. Brogues negri se potrivesc foarte bine cu un costum.

Cizme din piele

Ce găsim grozav la o cizmă din piele sunt rezistenţa şi versatilitatea. O pereche de cizme din piele cu şireturi este un plus obligatoriu pentru garderoba de iarnă a fiecărui bărbat. Optează pentru o cizmă înaltă până la glezne, neagră sau maro. Investeşte într-o pereche de calitate şi îţi vor rezista pentru mulţi ani de zile. Acestea pot fi alternativă la o pereche de bocanci bărbaţi.

Chukka

Chukkas au devenit foarte populare în ultimii ani, fiind introduse prima dată în ţinute în anii '40. Acest model este o cizmă minimală, cu vârf rotund, până la gleznă, cu doar două sau trei ochiuri de şireturi. Optează pentru o pereche de chukka din piele de căprioară, cafeniu sau crem. Combină chukkas cu o pereche de blugi sau pantaloni chino şi un tricou polo pentru un aspect modern. De asemenea, îţi oferă o opţiune sigură de a îmbrăca o ţinută care ameninţa să devină prea formală cu brogues. Combinând o pereche de chukka cu o jachetă sport, îţi poţi face ţinuta să pară mai accesibilă. Asemenea situaţiei în care porţi un ceas Fossil, în funcţie de celelate piese din ţinută vei avea un aer elegant sau unul casual.

Încălţăminte sport

Dacă vrei un look mai casual, poţi alege o pereche de sneakerşi. Aceştia sunt potriviţi pentru a înfăţişa un aspect casual, dar îngrijit, atunci când cizmele sau bocancii sunt prea mult. De asemenea, o pereche de pantofi sport pentru alergare, comozi, este un must-have pentru fiecare garderobă. 

6 modele de încălţăminte stilată şi elegantă pe care orice bărbat ar trebui să le aibă

Mocasini

Iniţial de origine scandinavă, loaferul s-a dezvoltat în stilul vestimentar al culturii preppy şi este acum un stil de pantofi raţionalizat. Mocasinii sunt un pilon al ţinutei elegante casual şi sunt stilul de pantofi preferat în lunile de vară. O pereche de mocasini maro se vor potrivi cu o gamă largă de palete şi vor funcţiona atât pentru look-uri casual, cât şi pentru cele formale. Bleumarinul este, de asemenea, o culoare bună pentru a completa tonuri precum alb, bej şi verde. Dacă îţi cauţi o pereche de mocasini care să se potrivească cu culorile neutre, bejul va funcţiona bine şi va completa pielea bronzată.

Oxford

Oxford se caracterizează prin şiretul închis, spre deosebire de sistemul de şireturi deschis al pantofului Derby. Designul a fost iniţial un pantof simplu din piele, dar de-a lungul anilor a evoluat şi include acum o gamă largă de ţesături şi detalii. Majoritatea bărbaţilor deţin deja o pereche de Oxford negri pe care îi poartă pentru ocazii mai formale. Cu toate acestea, acest pantof arată grozav şi într-o culoare cafenie pentru evenimente ocazionale.

Eleganţa masculină - ce ar trebui să poarte bărbaţii moderni în acest sezon?  Află urmărind blog-urile de specialitate şi în acest fel vei fi mereu în pas cu moda.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb