ADVERTORIAL Cand vrei sa iti decorezi locuinta in stil elegant, instaleaza candelabre!

.
Media-Advertising / 14 mai 2019

Cand vrei sa iti decorezi locuinta in stil elegant, instaleaza candelabre!

Indiferent ca sunt mici sau mari, clasice sau moderne, candelabrele sunt de cele mai multe ori punctul central de interes atunci cand sunt utilizate in amenajari interioare si nu numai. O camera simpla, terna si fara culoare, se va transforma, cu ajutorul unor candelabre bine alese, intr-o incapere plina de viata, intrucat acestea reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii decorative.

Vezi cateva dintre ideile pe care le poti utiliza cu succes in decorarea locuintei in stil elegant, cand instalezi candelabre:

Candelabre instalate in sufragerie

Cand ai o sufragerie in care ai decis sa pastrezi stilul clasic de mobilier, cu piese din lemn masiv si tablouri impresionate sau alte opere de arta, poti opta pentru candelabre clasice, simple, realizate din sticla, cristal sau metal. Daca sunt alese in concordanta cu tematica incaperii si a celorlalte obiecte din jur, candelabrele vor crea un echilibru vizual si acorda o nota de stil elegant. Bineinteles poti alege si modele de candelabre vintage, care iti vor oferi sentimentul ca ai calatorit in timp, gratie prestantei lor impecabile.

Candelabre amplasate in bucatarie

Daca ai o personalitate nonconformista si ti-ai dori sa decorezi casa intr-un mod cu totul aparte, trebuie sa stii ca poti folosi candelabre chiar si in bucatarie. Bineinteles, acestea au dimensiuni diferite de cele destinate utilizarii in sufragerie. De exemplu, te poti orienta spre modele de candelabre mai mici, care se pot integra perfect in spatiul disponibil. Daca iti doresti mai multa culoare in bucatarie, poti alege modele in nuante vii, care te binedispun si se potrivesc indiferent de culoarea mobilierului din bucatarie. In afara de utilitatea lor de necontestat, aceste corpuri de iluminat vor deveni centrul de atractie pentru copii.

Candelabre instalate in hol

Cu toate ca aceste corpuri de iluminat sunt sofisticate si luxoase, iar tu le poti considera impetuoase, candelabrele se potrivesc in aproape orice incapere bine amenajata. Chiar daca holul este o zona functionala si de trafic, poti crea o impresie de atmosfera primitoare si calda cand instalezi candelabre de dimensiuni mai reduse, care nu "intimideaza" prin prezenta lor. Daca in decorarea spatiului este folosita podeaua cu piatra, marmura sau gresie si exista o oglinda cu rame in aceeasi tematica precum candelabrele, atunci cu siguranta aceste corpuri de iluminat vor impune prestanta si un stil elegant.

Nu uita ca, indiferent de camera in care vei instala candelabre, este necesar sa tii cont de celalalte corpuri de iluminat cu scop directional sau punctual, de raportul dimensiunilor tuturor elementelor din spatiul ce urmeaza a fi decorat, precum si de stilul sau materialele fiecaruia dintre candelabre.

Asadar, inainte de a incepe decorarea casei tale cu cele mai frumoase corpuri de iluminat, obtine cat mai multe informatii si apoi viziteaza magazinul online eOrion.ro, unde poti descoperi o colectie impresionanta de candelabre, gata sa aduca stilul elegant si luxos in caminul tau!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb