ADVERTORIAL Ce componente pentru laptop second hand poti achizitiona de la un furnizor IT profesionist

Media-Advertising / 19 aprilie 2018

Ce componente pentru laptop second hand poti achizitiona de la un furnizor IT profesionist

Daca alegi sa iti achizitionezi un laptop second hand de la un furnizor profesionist si cu o experienta indelungata in domeniu, vei beneficia de un produs fiabil, cu un aspect si performante similare unuia nou si cu o durata de viata indelungata. De asemenea, vei economisi o suma considerabila, deoarece un laptop second hand poate costa chiar si de 2-3 ori mai putin decat unul nou.

Totusi, aceasta nu va fi singura ocazie in care decizia de a achizitiona un laptop second hand se va dovedi inspirata si te va ajuta sa nu cheltui foarte multi bani. Daca tu consideri ca dispozitivul achizitionat nu se ridica la pretentiile si asteptarile tale sau daca pur si simplu doresti sa ii cresti performantele, trebuie sa stii ca este mult mai usor si mult mai ieftin sa faci un upgrade decat in cazul unui laptop nou.

Interlink comercializeaza inca din 1997 laptopuri second hand, dar si alte echipamente IT si componente pentru acestea. Daca alegi sa cumperi componente pentru laptop second hand de la acest furnizor IT, vei economisi sume considerabile si vei putea imbunatati serios performantele dispozitivului tau. In plus, achizitionand componente pentru laptopuri second hand, vei contribui la protejarea ecosistemului, acestea fiind o solutie mult mai eco-friendly.

Produsele din oferta furnizorului de mai sus sunt testate inainte de a fi scoase la vanzare, motiv pentru care poti avea incredere ca toate componentele pentru laptop second hand sunt fiabile si nu se vor defecta in cateva luni de la achizitionare. Iata in continuare pentru ce componente poti opta:

1. Baterii. Daca bateria laptopului second hand da semne ca se apropie de finalul vietii, poti opta pentru acumulatoare performante de la Fujitsu Siemens sau Dell.

2. Hard-disk-uri. Daca vrei sa faci un upgrade laptopului second hand, poti alege hard-disk-uri de la WD sau IBM, cu o capacitate de stocare intre 40 GB si 500 GB.

3. SSD. SSD (Solid State Drive) este o unitate de stocare a datelor care indeplineste rolul unui hard-disk, insa este mult mai rapid. Iti doresti un SSD in locul unui hard-disk sau in paralel cu acesta? Ai numeroase optiuni, de la branduri renumite la nivel international precum Kingston, Intel, Sandisk sau Samsung, cu o capacitate de stocare intre 80 GB si 240 GB.

4. Memorii RAM. Memoria RAM (Random Access Memory) este o componenta care permite laptopului sa stocheze date si sa acceseze memoria interna. Daca doresti sa imbunatatesti memoria RAM a dispozitivului tau, ai la dispozitie componente DDR 2 si DDR 3, cu o capacitate intre 256 si 4.096 MB.

5. Placi de baza. Placa de baza este cea mai importanta componenta a unui laptop, unind toate celelalte componente. Aceasta are rolul de a coordona toate procesele si a face laptopul sa functioneze ca un tot unitar. Daca doresti sa schimbi placa de baza, poti alege una de la Dell, cu socket mPGA478MN si RAM DDR 2.

6. Procesoare. Procesoarele de la Intel, de la prima pana la a patra generatie, care dezvolta o frecventa intre 400 si 1.333 MHz, vor imbunatati considerabil performantele laptopului second hand.

7. Tastaturi. Tastaturile sunt cele mai utilizate componente ale unui laptop second hand, dar si printre cele mai usor de compromis. Daca ai nevoie de o tastatura noua, la Interlink gasesti modele de la HP si Dell.

8. Adaptoare. Daca ai nevoie de un adaptor, in oferta Interlink gasesti produse de la Fujitsu Siemens, Acer, Toshiba sau Lenovo.

9. Module. Unele dintre cele mai performante module pentru laptop second hand sunt produse de Dell.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb