ADVERTORIAL COINZIX un crypto exchange 100 % românesc


Media-Advertising / 27 octombrie 2021

COINZIX un crypto exchange 100 % românesc

În contextul în care criptomonedele îşi continuă drumul constant către mainstream,

COINZIX a creat un întreg ecosistem în care traderii cu experienţă, sau fără, pot tranzacţiona crypto digitale, într-un mediu sigur, cu riscuri reduse. Soluţia lor? Un set de servicii fintech reunite sub un singur acoperiş. Au tot ceea ce aveţi nevoie pentru tranzacţionare, cum ar fi platforma online pentru trading, ATM-uri şi programe educaţionale care îi vor învăţa pe utilizatori ceea ce trebuie să ştie despre criptomonede.

COINZIX, este cea mai nouă platformă de exchange din România, o companie cu capital 100% românesc ce îşi propune să revoluţioneze piaţa cripto din România prin a fi mai mult decât un cripto exchange. Misiunea companiei este de a face criptomonedele şi tradingul acestora, accesibile tutoror celor care sunt interesaţi să intre în această lume a crypto tradingului.

Ovidiu Chirodea, CEO COINZIX, menţionează că "COINZIX, este un proiect ambiţios, susţinut financiar doar de fondatorii COINZIX şi are ca scop deschiderea unui crypto exchange sigur, solid şi accesibil tuturor românilor."

COINZIX: Crypto Exchange

Crypto exchangeurile sunt platforme care acţionează ca un intermediar între cumpărătorii şi vânzătorii de criptomonede. Acestea oferă comercianţilor posibilitatea de a cumpăra, vinde sau schimba monedele lor digitale cu alti membri într-un mediu sigur, oferind în acelaşi timp măsuri de securitate împotriva pierderilor financiare cauzate de atacuri de hacking etc.

COINZIX este un exchange de criptomonede care oferă traderilor acces la peste 30 de monede diferite prin intermediul platformei sale. Utilizatorii pot tranzacţiona cu uşurinţă şi în siguranţă, fiind protejaţi de cele mai avansate măsuri de siguranţă, având la dispoziţie instrumente gratuite de analiză şi cercetare de piaţă crypto.

Totodată, userii COINZIX pot avea parte de un venit pasiv prin program de fidelizare pe care aceştia îl pun la dispoziţie.

COINZIX: Crypto ATMs

Parte din ecosistemul creat de COINZIX sunt şi crypto ATM-urile puse la dispoziţie de aceştia în diverse oraşe din România. Fondatorii COINZIX sunt convinşi că până la finalul anului 2021 vor avea prezente aceste atM în peste 10 oraşe.

Cele mai recente ATM-uri amplasate, se găsesc în Bucureşti. Pentru cei are vor să cumpere sau să vândă Bitcoin sau Ethereum cu cash, RON, o pot face acum fie ATM COINZIX, de la Galeriile Titan, în intervalul orar 9-21 sau în Mall Promenada, în intervalul orar 10-22.

Este important de menţionat că, comisionul perceput la vânzare este 6%, iar suma minimă de tranzacţionat este 100 RON. iar pentru a putea achiziţionă cryptomonede, utilizatorii au nevoie de un portofel digital. Comisionul perceput la cumpărare este 4%. Limita minimă de tranzacţionat la ATM este de 100 RON, limita maximă fiind 10000 RON; iar limita de tranzacţionat fără ID este 5000 RON.

Modul de utilizare a acestor ATM-uri este intuitiv şi sigur. COINZIX se angajează ca datele utilizatorilor sunt confidenţiale, nefiind folosite în scopuri comerciale şi nu vor fi făcute publice unei terţe părţi.

Mai multe infomatii atât despre platformă, ATM sau întregul ecosistem COINZIX le puteţi afla pe siteul acestora, sau urmărindu-le prezenţa în social media.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb