ADVERTORIAL Cum vor arăta buchetele de mireasă în acest an

Companii / 30 aprilie 2017

Cum vor arăta buchetele de mireasă în acest an

Fie că plănuieşti o nuntă grandioasă, într-un local sofisticat, fie că îţi doreşti o ceremonie discretă, florile, în mod special buchetul de mireasă, joacă un rol esenţial în această zi mult aşteptată. Iar alegerea nu este deloc uşoară, pentru că vrei ca buchetul să te reprezinte, vrei şi să fie la modă, şi să se potrivească stilului în care este organizată nunta... Cu alte cuvinte, soluţia este să apelezi la un specialist. Cei de la Flordelosandes.ro, florărie online cu experienţă în domeniu, spun că tendinţele în privinţa buchetelor de mireasă, pentru 2017, sunt diverse şi acoperă o gamă foarte largă de gusturi. Altfel spus, poţi să alegi ce îţi place, fără să îţi faci mari griji că nu vei fi la modă.

"Proaspăt cules din grădină"

Există, totuşi, câteva elemente care ies în evidenţă în acest an, când vine vorba despre buchetele de mireasă. Decoratorii florali de la Flordelosandes.ro spun că se vorbeşte, în primul rând, despre tendinţa spre natural, despre încercarea de a transpune în buchetul de mireasă acel aspect de "proaspăt cules din grădină". Cu alte cuvinte, despre un stil mai puţin formal, fără a fi lipsit însă de eleganţă. O combinaţie între stilul rustic şi cel boem, aceasta ar fi una dintre alegerile potrivite pentru nunţile din acest an.

Buchetele mari, cu impact vizual puternic

O altă tendinţă vizibilă în acest an, spun decoratorii, este cea spre buchetele de mireasă mari, cu forme diverse, care pot crea un impact vizual puternic. În plus, miresele nu se mai feresc de tonurile puternice, astfel că buchetele vor fi tot mai colorate, iar albul clasic îl vom vedea destul de puţin în 2017. Mai degrabă se poartă albul combinat cu albastru, mai ales vara, cu trimitere la nuanţele marine, sau cu verde crud, aşa-zisul greenery, care a fost declarat culoarea acestui an.

Accente metalice şi vintage

Un alt trend din acest an va avea accente metalice, aurii şi argintii deopotrivă. Vom vedea buchete de mireasă cu accesorii de acest fel - cristale şi broşe -, chiar cu o notă opulentă, în unele cazuri. Această notă metalică se va vedea şi în culorile florilor, pentru că se vor purta buchete în tonuri de roz pal metalic, ivoire şi crem. Ca o prelungire a acestui stil, vom vedea şi buchete în manieră vintage, cazuri în care se vor folosi predominant trandafirii în nuanţe diverse de roz şi dantela, care pare să fie un accesoriu ce nu se demodează niciodată.

Acestea sunt doar câteva dintre tendinţele de nuntă din acest an. Cum spuneam, sunt diverse şi variază foarte mult, de la simplu la sofisticat, astfel că ideal este să vă consultaţi cu un specialist, dacă nu sunteţi hotărâte. Pe Flordelosandes.ro se pot vedea modele de buchete de mireasă pentru gusturi variate, florărie recomandată şi de faptul că lucrează cu cele mai proaspete flori, fiind importator direct. Iar diversitatea şi prospeţimea florilor sunt esenţiale pentru o nuntă reuşită.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb