ADVERTORIAL Direct Booking a început campania promoţională de Black Friday

Media-Advertising / 14 noiembrie 2019

Direct Booking a început campania promoţională de Black Friday

Direct Booking.ro, mall-ul de vacanţă la un click distanţă, a început campania de reduceri Black Friday la vacanţele pe litoralul din România, Bulgaria, Grecia şi Turcia, punând la dispoziţie oferte accesibile şi concursuri care au drept premii vacanţe în Grecia. Până pe 30 noiembrie, sunt afişate pe website mii de oferte cu până la 40% discount, pentru sejururi în numeroase destinaţii, inclusiv Egipt sau Republica Dominicană.

Pentru cei care preferă o vacanţă în culorile Greciei, una în aromele Turciei sau una printre palmieri şi deşert, în Egipt, acum este cel mai bun moment pentru a face rezervarea. În perioada de Black Friday, aceştia vor beneficia de preţuri mult mai bune şi vor putea intra în cursa pentru o vacanţa gratuită în Grecia şi vor putea participa la concursul organizat şi afişat pe website şi pe pagina de Facebook a companiei.

Vacanţe în doi cu 1200 lei

Anul acesta, DirectBooking.ro pune la dispoziţia turiştilor sejururi extrem de accesibile, pentru care pot fi folosite inclusiv vouchere de vacanţă. Bugetul alocat unui concediu petrecut pe litoralul românesc începe de la 1200 lei, pentru doi adulţi, cu mic dejun inclus. În funcţie de hotelul ales, turiştii pot primi o plimbare cu gondola veneţiană din Portul Tomis, Constanţa. O vacanţă în Grecia, cu transport individual şi mic dejun, începe de la 500 de euro, iar un sejur în Turcia, cu transport avion inclus şi regim all inclusive, porneşte de la 950 de euro, pentru doi adulţi. Preţurile diferă în funcţiile de facilităţile dorite, de tipul de transport şi de numărul de persoane.

Vacanţele în Bulgaria sunt la fel de atractive. O rezervare până pe 30 noiembrie 2019 garantează o vacanţă de vis indiferent de buget. Pe DirectBooking.ro se găsesc sejururi de 7 nopţi, în regim all inclusive, de la 400 euro, pentru doi adulţi, iar, în funcţie de pachet, transportul cu autocarul poate fi inclus. O simplă căutare pe website-ul agenţiei va scoate la iveală numeroase opţiuni pentru o vacanţă de vis în doi sau împreună cu familia.

Indiferent de vacanţa aleasă, procesul de rezervare este simplu: se alege vacanţa visată, se completează datele personale şi se finalizează comanda. Apoi, Direct Booking trimite confirmarea disponibilităţii rezervării pe e-mail, iar, în final, se realizează plata şi sejurul este rezervat.

"Campania de Black Friday a ajuns la un nivel de maturitate, în principal datorită creşterilor salariale şi modificărilor comportamentului de consum al românilor. Aceştia doresc să îşi programeze în avans vacanţele, beneficiind astfel de timp pentru alegerea destinaţiei şi identificarea celei mai bune oferte", spune Dorel Vlad, Manager General Direct Booking.ro.

Cu o experienţă de peste 9 ani în domeniu şi peste 350.000 de turişti fideli, DirectBooking.ro se mândreşte cu cea mai mare varietate de oferte pentru vacanţele în România şi în străinătate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb