ADVERTORIAL Idei de călătorie pentru 2022

Companii / 18 ianuarie 2022

Idei de călătorie pentru 2022

După doi an de vacanţe adesea amânate, în anul 2022 este timpul pentru cât mai multe călătorii - în limita timpului disponibil şi a banilor ce pot fi alocaţi pentru acest lucru, fireşte. Cert este că, până şi în nedoritul scenariu în care pandemia va mai continua, în acest an lucrurile au progresat în ceea ce priveşte organizarea. Cei care îndeplinesc anumite cerinţe ale autorităţilor (de exemplu cetrificat verde sau test negativ) se pot bucura de mai puţine restricţii, inclusiv de călătorii libere în România, în Uniunea Europeană şi în multe alte ţări de pe glob.

Este desigur mai dificil să faci planuri cu mult timp înainte, dar totuşi te poţi adapta, te poţi organiza bine, poţi avea chiar şi o asigurare de călătorie storno, primind banii înapoi în cazul în care eşti nevoit să anulezi planul de vacanţă (în anumite condiţii, evident). Cel mai simplu este să călătoreşti în România, dar poţi încerca şi alte variante. În ceea ce priveşte bugetul de călătorie, nu uita câteva reguli simple: economiseşte din timp, rezervă în avans pentru preţuri minime, compară atent ofertele. Dacă ai nevoie de un supliment de bani, este simplu să apelezi şi la credite nevoi personale, chiar şi de la IFN-uri, plătind ulterior în rate fixe în condiţii avantajoase.

În ceea ce priveşte variantele de călătorie în ţara noastră, evident poţi alege vacanţe la mare sau la munte. Nu uita că există în zonele montane şi alte staţiuni decât cele populare, unde te vei bucura de mai puţină aglomeraţie. Poţi opta pentru zone naturale unde pandemia nu pune probleme aproape deloc. Spre exemplu, mergi în Delta Dunării, unde vacanţele au farmec aproape în fiecare anotimp. Caută online variante de călătorie şi descoperă acest loc fascinant din România, unic în Europa.

Dacă preferi evenimentele urbane, cumpără pe internet bilete şi abonamente la festivalurile de muzică ce se vor organiza în 2022 în România. Şi în alte ţări este de aşteptat să se desfăşoare în acest an festivaluri de muzică, diverse alte concerte ale artiştilor de top. Poţi planifica în orice moment un city-break într-un oraş precum Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu, Braşov sau Iaşi. Poţi explora împrejurimile, să descoperi multe zone deosebite din România.

Dacă preferi vacanţe în străinătate, şi în 2022 este bine să te informezi continuu despre condiţiile speciale de călătorie. Lucrurile evoluează însă în bine. Poţi merge nu doar pe continentul nostru, ci poţi sa ai o super vacanţă exotică, o croazieră pe mare sau pe ocean ori o călătorie deosebită în Asia ori America de Sud. Spre exemplu, dacă alegi ţări precum Paraguay sau Argentina şi planifici totul după o cercetare amănunţită online, ai putea ajunge la un buget chiar mai mic decât unul pentru o călătorie în Europa, excluzând deosebit biletele de avion. Zborurile pot fi ieftine de asemenea, dar doar cu rezervări din timp şi cu ceva noroc. Există unele websiteuri şi bloguri special dedicate identificării de super deal-uri în acest sens, pentru bilete de avion la preţuri neaşteptat de mici.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb