ADVERTORIAL Investeşte inteligent pe pieţele de capital cu SSIF Romcapital SA

Romcapital
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 3 martie 2010

Investeşte inteligent pe pieţele de capital cu SSIF Romcapital SA

Sfârşitul anului 2009 a adus o premieră pe piaţa de capital din România, lansarea platformei de tranzacţionare StockHit World care permite tranzacţionarea online a unui număr impresionant de instrumente financiare pe bursele americane, europene şi asiatice.

"Am dorit să aducem un produs de top pentru tranzacţionarea pe pieţele internaţionale şi astfel să completăm gama de produse deja cunoscute de tranzacţionare online pe Bursa de Valori Bucureşti. Clienţii noştri beneficiază uşor şi rapid de avantajele platformelor de tranzacţionare StockHit şi StockHit World prin sisteme integrate de aplicaţii, de la simpla tranzacţionare la module de analiză tehnică avansată şi furnizare de ştiri şi comunicate în timp real", a dezvăluit d-nul Mircea Botta, acţionar majoritar al SSIF Romcapital SA.

Având o experienţă de peste 13 ani pe piaţa de capital din România, SSIF ROMCAPITAL SA acordă consultanţă cu privire la structura de capital, strategia industrială şi aspectele conexe acesteia, precum şi consultanţă şi servicii privind fuziunile şi achiziţiile unor entităţi, incluzând consultanţa în legătură cu listarea pe pieţele reglementate, retragerea de la tranzacţionare, delistarea pe baza de hotărâre a adunării generale a acţionarilor. SSIF ROMCAPITAL SA oferă cercetare pentru investiţii şi analiză financiară sau alte forme de recomandare generală referitoare la tranzacţiile cu instrumente financiare. Dispunând de o bază de date completă actualizată în timp real cu rezultatele financiare a peste 40 de acţiuni listate pe piaţa de capital românească.

Platforma StockHit oferă posibilitatea tranzacţionării on-line pe Bursa de Valori Bucureşti fiind un produs de top pe piaţa de capital din România, care se distinge prin tehnologia avansată utililizată, capacitatea de a transmite un flux de date însemnat în timp real şi care asigură o securitate superioară a datelor. Platforma integrează module precum: tranzacţionare, back-office în timp real, analiză tehnică, comunicate bursiere şi ştiri economice, preluarea datelor statistice aferente tranzacţiilor bursiere în timp real.

Platforma StockHit World oferă posibilitatea tranzacţionării de instrumente pe pieţele externe: peste 150 de perechi valutare la cotaţii curente pe piaţa Forex, CFD-uri pe acţiuni de pe 22 de burse din întreaga lume, CFD-uri pe 11 din principalii indici de acţiuni, peste 400 de contracte futures online pe 16 burse din lumea întreagă, acţiuni listate pe 19 burse din întreaga lume şi o serie de fonduri mutuale.

S.S.I.F. Romcapital S.A. a intermediat peste 40 de oferte publice, atât pentru persoane fizice cât şi pentru persoane juridice (oferte publice de cumpărare, preluare sau vânzare) şi a asigurat intermedierea a 10 privatizări pentru Autoritatea de Privatizare a Statului. Datorită capacităţii tehnice şi financiare, compania a câştigat licitaţiile organizate în anul 2008 de către Ministerul Transporturilor pentru listarea pe BVB a companiilor: Administraţia Canalelor Navigabile Constanţa, Administraţia Porturilor Dunării Maritime Galaţi, Administraţia Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu.

< link >http://www.romcapital.ro< link2 >Tranzacţionează online cu Romcapital< link3 >

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb