ADVERTORIAL Magazinul Contessina, prezent în curând în Băneasa Shopping City

Companii / 22 mai 2016

Magazinul Contessina, prezent în curând în Băneasa Shopping City

Cel mai fashionable mall din Capitală se pregăteşte să inaugureze la finalul lunii mai încă un magazin cu haine, încălţăminte şi accesorii de lux pentru copii. Este vorba despre Contessina, boutique-ul elegant multi-brand, care de câţiva ani reuneşte sub acoperişul său dintre cele mai populare nume din industria modei pentru cei mici. Iar timingul este perfect! Vara se remarcă cele mai noi tendinţe în materie de modă.

Contessina îşi va redeschide porţile cu un nou concept, într-un spaţiu mult mai mare, intim şi luminos, cu aer primitor. Micuţii şi parinţii lor vor putea da frâu liber imaginaţiei pentru a crea ţinutele dorite şi mult visate, având la dispoziţie o diversitate de articole şi branduri.

În noul magazin din Băneasa, amatorii de fashion se vor putea inspira dintr-o colecţie de primavară-vară în stil modern, urban, cu accente elegante şi interesante, unice pentru fiecare brand în parte: Aston Martin, marca amatorilor de maşini de lux, destinată băieţilor, are croieli clasice şi sport, Twin Set este de inspiraţie boho, iar Miss Grant este street chic. Chiar mai mult, aşa cum au fost obişnuite micile cliente până acum, Monnalisa aduce pe lângă stilul prêt-à-porter, abordabil zi de zi, piese couture, potrivite pentru ocazii speciale.

Pentru sezonul care urmează, Contessina promite să pregătească mai multe surprize, branduri nou introduse pe piaţa din Romania şi mult mai multe colecţii pentru băieţi.

Pentru detalii despre branduri şi tendinţe, clienţii noului boutique se vor bucura de sfaturile profesioniste ale consilierelor care îi vor aşteapta cu elemente interesante, materiale preţioase şi îi vor încuraja pe micuţi să îşi exploreze stilul, indiferent de gusturi şi tendinţe.

Până la inaugurare, cei care nu cunosc încă boutique-ul se pot familiariza cu toate brandurile pe www.contessinaonline.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb