ADVERTORIAL Novakid lansează campania globală "I Have A Dream" şi în România

Companii / 9 decembrie 2021

Novakid lansează campania globală "I Have A Dream" şi în România

Novakid, platforma online de limba engleză pentru copii nr. 1 a Europei, distincţie acordată de compania de consultanţă J'son & Partners în iunie 2021, invită toţi tinerii visători din România să se alăture campaniei "I Have A Dream", pe parcursul lunii decembrie 2021, la sfârşitul căreia pot câştiga premii notabile. Câştigătorii vor primi gadgeturi Apple sau un abonament anual pentru cursuri de engleză.

Copiii cu vârste între 4 şi 15 ani sunt invitaţi să intre în competiţia Novakid "I Have A Dream", în perioada 29 noiembrie-19 decembrie. În ce constă competiţia? Orice copil se poate bucura de o lecţie de engleză gratuită pe platforma Novakid România. După această primă experienţă de studiu în cadrul platformei, tinerii participanţi sunt invitaţi să-şi împărtăşească un vis în limba engleză sau română, pe care reprezentanţii Novakid îl vor viziona prin intermediul reţelelor de socializare. Mecanismul este simplu, iar materialele de înscriere se pot realiza uşor, cu orice telefon. Mai multe detalii despre campanie se regăsesc şi pe conturile de Facebook şi Instagram ale Novakid România.

Extragerea premiilor va avea loc pe 24 decembrie. Cele mai interesante vise vor fi alese de fondatorii Novakid Max Azarov şi Dmitry Malin. Câştigătorii vor primi gadgeturi Apple, pentru ca studiul să fie comod şi de succes, sau un abonament anual pentru cursuri de engleză Novakid.

A visa uşor şi liber este o abilitate uluitoare, fiecare copil fiind înzestrat cu ea. Să devii un blogger popular, să cucereşti spaţiul, să vizitezi Disneyland - orice vis din copilărie are propria reţetă de împlinire. Totuşi, există un ingredient comun care leagă totul împreună - cunoaşterea limbii engleze. Indiferent cât de îndrăzneţ ar fi visul unui copil, engleza va fi mereu un ajutor de nădejde pentru realizarea lui.

"Lumea modernă se schimbă incredibil de rapid, dar rolul limbii engleze rămâne acelaşi. Novakid consideră că abilităţile lingvistice oferă libertate - călătorii fără bariere comunicaţionale sau alegerea celei mai bune universităţi din lume şi obţinerea unei educaţii moderne. Libertatea de a-ţi construi o carieră în orice ţară şi de a fi o persoană de succes. Scopul acestei iniţiative este de a le dezvălui copiilor şi părinţilor lor beneficiile limbii engleze, cea care îi va inspira să reuşească" - declară Max Azarov, fondatorul Novakid.

Află mai multe şi alătură-te campaniei pe pagina: dreambig.novakidschool.com

Despre Novakid

Novakid, o platformă online de limba engleză pentru copiii cu vârste între 4 şi 12 ani, a fost fondată în 2017, în Silicon Valley (SUA) de Max Azarov, Dmitry Malin şi Amy Kroveletskaya.

Peste 2.000 de profesori cu experienţă, adevăraţi profesionişti în domeniu, oferă lecţii de engleză printr-o platformă online interactivă.

Curriculumul Novakid este în conformitate cu prevederile Cadrului European Comun de Referinţă pentru Limbi (CEFR) şi este conceput ţinând cont de vârsta şi interesele copiilor. Novakid foloseşte tehnologii de gamification şi realitate virtuală pentru a crea copiilor de pretutindeni un mediu propice vorbirii limbii engleze şi pentru a-i ajuta să interiorizeze cunoştinţele cu mare interes.

Metodologia unică Novakid pentru evaluarea progresului studenţilor (mai mult de 1.500 de parametri, teste A/B şi alte componente ale unei abordări bazate pe date) asigură rezultate ridicate ale învăţării şi permite adaptarea programului în funcţie de nevoile şi interesele individuale ale elevului.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb