ADVERTORIAL Programul guvernamental AGRO IMM INVEST a antrenat în 6 luni de la lansare, finanţări de peste 1,84 miliarde lei, ce au susţinut 1.707 de credite solicitate de IMM-uri

Media-Advertising / 26 octombrie 2021

Programul guvernamental AGRO IMM INVEST a antrenat în 6 luni de la lansare, finanţări de peste 1,84 miliarde lei, ce au susţinut 1.707 de credite solicitate de IMM-uri

Întreprinderile din sectorul agricol produc rareori profituri operaţionale adecvate în timp util pentru a-şi finanţa toate nevoile de capital de lucru sau de extindere a afacerilor agricole. Fie că antreprenorii au nevoie de investiţii pentru a se extinde sau doar de un aport de capital de lucru, împrumuturile reprezintă o sursă de finanţare necesară în atingerea acestor obiective.

Lansat în data de 22 aprilie 2021, AGRO IMM INVEST a antrenat în aproximativ 6 luni de zile finanţări de peste 1,84 miliarde lei şi oferă cele mai avantajoase posibilităţi de finanţare putând acoperi atât nevoile de capital de lucru cât şi pe cele de investiţii.

Antreprenorii pot beneficia de credite care conţin o componentă nerambursabilă de maximum 10% din valoarea finanţării garantate, cu condiţia încadrării în plafonul de 120.000 euro pentru fiecare întreprindere, care îşi desfăşoară activitatea în sectorul pescuitului şi acvaculturii, 100.000 euro pentru fiecare întreprindere care îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei primare de produse agricole, respectiv 800.000 euro pentru fiecare întreprindere care îşi desfăşoară activitatea în sectorul alimentar.

Aceste credite sunt susţinute de garanţii de stat, acordate prin FNGCIMM şi de dobânzi subvenţionate în procent de 100% de către Ministerul Finanţelor, pe o perioada de opt luni de la acordarea finanţării.

Înscrierile în programul AGRO IMM INVEST se realizează prin intermediul portalului www.imminvest.ro, un Ghid de completare pentru inscrierea in Programul Agro IMM Invest, fiind disponibil pe site-ul Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Dupa acordul de principiu al FNGCIMM în ceea ce priveşte eligibilitatea aplicantului în cadrul programului şi transmiterea acestuia către bancă, potenţialul beneficiar este invitat de către finanţatorul pentru care a optat, să întocmească documentaţia de credit. Regulile sunt simple şi clare. Cei interesaţi, vor regasi pe site-ul propriu - www.fngcimm.ro/ Intrebari frecvente - Agro IMM Invest, o serie de răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre AGRO IMM INVEST, iar pentru celelalte eventuale întrebări care nu şi-au găsit răspuns, vă aşteptăm să ne scrieţi pe adresa imminvest@fngcimm.ro .

Finantatorii parteneri sunt urmatorii: Banca Transilvania, BCR, CEC, Raiffeisen Bank, BRD, Unicredit Bank, Alpha Bank, Intesa Sanpaolo, Exim Bank, OTP Bank, Banca Romaneasca, First Bank, Credit Agricole, Patria Bank, Libra Bank, Procredit, Vista Bank, Garanti Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb