ADVERTORIAL Şemineele clasice şi şemineele moderne? Specialiştii de la Pefoc.ro îţi fac alegerea mai uşoară

Companii / 31 martie 2017

Şemineele clasice şi şemineele moderne? Specialiştii de la Pefoc.ro îţi fac alegerea mai uşoară

Cei mai mulţi oameni aleg să construiască un semineu în primul rând pentru ambianţa pe care o creează. Plăcerea de a sta la gura şemineului atât în zilele geroase de iarnă, dar şi într-o seară de vară răcoroasă primează în luarea deciziei. Te-ai hotărât să faci şi tu o schimbare în casa ta, vrei ca atmosfera să fie alta, să te simţi ca în vacanţă. Atunci a venit momentul să îţi achiziţionezi un şemineu.

Preturi accesibile, calitate superioara, durata lunga de functionare, implicarea profesionistilor in construirea si montarea produselor si standarde de calitate europeana, asta o să găsiţi la Pefoc.ro. Fiind de 17 ani prezenţi în piaţa şemineelor, la ei găseşti o gamă largă de produse, de la şeminee pe lemne, pe bioetanol pana la cele electrice. Toate acestea sunt la preturi mici, accesibile pentru bugetul dumneavoastră.

Pentru a putea face cea mai bună alegere pentru tine şi familia ta, trebuie să ştii ce tip de şemineu ţi s-ar potrivi cel mai bine şi care sunt diferenţele dintre ele. Iar pentru asta echipa de la PeFoc.ro îţi vine în ajutor. Ei bine, de ce există mai multe tipuri de şemineu? Pentru că nevoile sunt variate şi tipurile de şemineu variază. Şemineele se clasifică după criterii de funcţionalitate, randament şi bugetul disponibil.

Atunci când spunem şeminee clasice ne referim la şemineele pe lemne şi pe gaz, iar când spunem şeminee moderne, ne referim la seminee decorative şi bioşeminee. Şemineul pe lemne este de dimensiune medie şi mare, acesta putând ajunge până la peste doi metri lăţime. Poate încălzi doar camera în care este amplasat, sau cu ajutorul grilelor de aerisire, căldura poate ajunge şi în alte încăperi. Acesta funcţionează pe lemne sau cărbune, iar designul este ales de client în funcţie de preferinţă sau stilul camerei.

Şemineul pe gaz face parte din categoria semineelor clasice. Acesta funcţioneză precum o centrală, dar are arhitectură şi designul unui şemineu. Şemineele pe gaz încălzesc doar camera în care sunt amplasate.

Biosemineul face parte din categoria semineelor moderne. Acesta poate fi amplasat în orice loc: grădina, hol, biblioteca sau living. Funcţionează pe bază de bioetanol, nu emană fum sau miros şi nu necesită coş de fum. Generează căldură, dar nu ca şi sursă primară de încălzire. Se optează de regulă pentru el datorită jocului flăcărilor şi faptului că este mobil, putând fi amplasat în orice loc sau încastrat în perete.

Un semineu electric este şemineul ales pentru designul şi ambianţa creată. De asemenea, aduce şi un plus de căldură. Tehnologia 3D LED are rolul de a menţine un consum relativ scăzut de energie electrică, oferindu-vă o ambianţă plăcută în timp ce economisiţi banii. Combinaţia a 125 de culori va oferă culoarea şi efectul flăcărilor în casă şi încăperea dumneavoastră.

Dacă doreşti un şemineu, acum nu mai e o provocare. Experţii de la PeFoc.ro sunt mereu gata să ofere consultanţă gratuită şi să te îndrume în privinţa celei mai bune alegeri pentru tine şi întreagă ta familie. Magazinul online PeFoc.ro îţi pune la dispoziţie sobe, focare şeminee, uşi de şeminee, coşuri de fum, şeminee centrală şi alte accesorii pentru întreţinerea în cât mai bune condiţii a şemineului tău. În fiecare an, peste 8000 de clienti achizitioneaza cel putin unul dintre produsele noastre! Datorita valorilor pe care ni le-am insusit inca de la inceput, Pe Foc.RO a castigat aprecierea si respectul clientilor sai prin seriozitatea si profesionalismul pana la cel mai mic detaliu. Alege înţelept, alege Pefoc.ro!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb