ADVERTORIAL Sneakers iconici de damă, datorită cărora mereu vei fi la modă

Media-Advertising / 28 august 2023

Sneakers iconici de damă, datorită cărora mereu vei fi la modă

Dacă urmăreşti tendinţele streetwear, cu siguranţă ştii ce sneakers sunt în vogă în acest moment. Fiecare sezon aduce noi hituri: modele reinventate din anii '80, revenirea triumfală a anilor '90, noi tipuri de amortizare sau sisteme de înşiretare. Dar există sneakers pentru femei, în special modelele clasice de culoare albe, pentru care hype-ul nu va dispărea niciodată. Îţi prezentăm pantofii sport pe care pur şi simplu trebuie să-i ai în garderoba ta.

Nike Air Force 1

Acest model evergreen decorat cu logo-ul Swoosh probabil că nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru nicio sneakergirl. Prima încălţăminte cu sistemul iconic de amortizare Nike Air, concepută pentru jucătorii de baschet din NBA la începutul anilor '80, a devenit rapid un clasic al străzii. Perna de aer revoluţionară încorporată în talpă este o soluţie super-confortabilă, dar mai minimalistă şi mai universală decât versiunile impresionante Air Max care au marcat anii '90. Dacă îţi place partea superioară masivă şi stabilă, cu un strat gros de căptuşeală moale, evitând în acelaşi timp detaliile şi motivele, Nike Air Force dama este modelul potrivit pentru tine. Fii atentă la detaliile distinctive care nu s-au schimbat de la lansarea încălţămintei: vârful perforat, logo-ul cusut pe lateral şi talpa cu bandă de rulare cu pivot point pentru a îmbunătăţi mişcarea dinamică. Putem paria că peste încă 40 de ani acest design nu se va schimba prea mult. Evergreen total white!

Nike Air Max 90? Întotdeauna!

Din marea şi faimoasa familie Nike Air Max, după o lungă reflecţie, am ales modelul Nike Air Max 90. De ce? Pentru că atunci când vine vorba de categoria "mereu la modă", mai puţin înseamnă mai mult. Unul dintre primele modele de la Nike combină beneficiile unui design spectaculos şi minimalist. Partea superioară formată din panouri simple şi netede din piele şi materiale textile vaporoase este fixată pe o talpă din spumă şi cauciuc. În centrul atenţiei se află perna de aer expusă distinctiv, situată sub călcâi. Deşi Nike Ar Max - versiunile sneakers dama sunt la fel de dinamice ca profilurile Nike Ar Max 95 şi 97, simplitatea este cel mai mare atu în crearea unor ţinute atemporale. Şi oricum - cine spune că nu poţi avea Air Max-uri din fiecare dintre colecţiile iconice? În cele din urmă, tu decizi ce model te reprezintă cel mai bine!

Lunga carieră a modelului adidas Stan Smith

S-a vorbit deja despre Nike, acum a venit rândul brandului adidas. Stan Smith - primii sneakers care au cucerit străzile oraşelor, eliberându-se de rădăcinile sale sportive. Conceput în anul 1964 cu gândul la jucătorii profesionişti de tenis, modelul a revenit în anul 2014 şi de atunci a continuat să apară în noi versiuni. Partea superioară clasică albă, decorată cu un rând triplu de perforaţii, rămâne neschimbată, dar în locul detaliilor clasice verzi se găsesc acum versiuni cu suprapuneri în toate culorile curcubeului, inclusiv metalizate şi irizate. Dacă nu te atrage încălţămintea total white, optează pentru varianta adidas Stan Smith de culoare albă pentru femei, accesorizată cu panouri în nuanţa ta preferată. Liniile elegante şi aerodinamice tipice profilului modelelor adidas din anii '60, pielea netedă cu granulaţie şi detaliile minimaliste vor face ca aceşti pantofi să arate bine oricând şi oriunde. Ai încredere în noi!

Desigur, lista nu se încheie aici. Ce zici, de exemplu, de pantofii sport iconici de la adidas în stil baschetbalistic - modelul Forum, cu plasa de amortizare distinctivă din talpă? Sau de Reebok Classic Leather, stilul sportiv minimalist pe care yuppies îl adorau în anii '80? Sau aspectul deosebit al încălţămintei Nike Air Huarache, care dovedeşte că nu doar modelele minimaliste pot rezista testului timpului? Sau ţi-a atras atenţia o pereche cu totul diferită? Sneakers de damă pentru fiecare stare de spirit te aşteaptă la Sizeer. Găseşte-ţi perechea de încălţăminte preferată chiar astăzi!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb