ADVERTORIAL SuperSocial de la Superbet, o experienţă unică în România. Distracţia e asigurată!

Media-Advertising / 13 noiembrie 2020

SuperSocial de la Superbet, o experienţă unică în România. Distracţia e asigurată!

Recunoaşte! Una dintre cele mai plăcute experienţe ale pariorilor este să urmărească meciurile de pe bilet împreună cu prietenii. De-acum, poţi face asta chiar şi atunci când prietenii tăi nu sunt lângă tine fizic.

Superbet a lansat SuperSocial, o experienţă unică în peisajul de betting din România. Îţi setezi profilul, distribui biletele tale prietenilor din reţea, comentezi împreună cu ei meciurile şi pariurile, îţi poţi face prieteni noi şi, pe scurt, te super distrezi!

Accesează platforma SuperSocial din meniul principal al aplicaţiei de pariuri sportive Superbet, apăsând tabul "Prieteni". Aici este pagina principală SuperSocial, în care vezi biletele plasate de tine şi de către prietenii tăi.Instalează gratuit aplicaţia Superbet pentru iOs şi Android şi vino în SuperSocial!

Setează-ţi profilul şi afirmă-te pe SuperSocial!

Adaugă sau schimbă poza de profil din meniul principal al aplicaţiei, accesând Opţiuni > Cont > Editare profil social > Actualizare poză de profil.

Tot din Editare profil social, dar la subrubrica Setare notificări sociale, îţi poţi alege ce tip de notificări vrei să primeşti. Poţi afla oricând te urmăreşte o nouă persoană, când primeşti un răspuns la biletul postat de tine sau când prietenii tăi au bilete câştigătoare, printre altele.

Cum funcţionează? Mai simplu decât crezi. După ce plasezi un pariu, poţi alege dacă vrei sau nu biletul să fie vizibil pentru persoanele care te urmăresc. Nu-ţi face griji, miza şi câştigul potenţial nu vor fi vizibile.

Invită-ţi prietenii în Super Social şi distraţi-vă împreună!

Cum inviţi un prieten să te urmărească? Foarte simplu! În secţiunea "Prieteni" ai opţiunea "Distribuie" şi îţi alegi canalul prin care vrei să inviţi pe cineva să te urmărească. Ai o mulţime de variante: de la Whatsapp la Facebook Messenger, de la Instagram la Gmail, de la Hangouts la Linkedin sau de la Skype la Telegram. Evident, în funcţie şi de care dintre toate aceste aplicaţii există deja pe telefonul tău.

Comentează meciurile care te interesează

Poţi face chat cu prietenii şi ceilalţi pariori care au cont Social la fiecare eveniment, indiferent că e pre-match sau Live. Pentru a accesa secţiunea, intră în oferta evenimentului pe care vrei să comentezi şi accesează "Chat". Acolo poţi să-ţi spui părerea despre meci, poţi adăuga biletele tale şi poţi răspunde la comentariile altor pariori.

Discuţi pe chat la evenimente şi te împrieteneşti cu Ilie Dumitrescu

Pentru a adăuga un bilet în Chat, dă click pe simbolul dedicat, prezent în partea dreaptă a îndemnului "Scrie un mesaj".

Pentru a răspunde la un mesaj scris în Chat, ţine apăsat pe mesajul respectiv până îţi apare opţiunea "Răspunde". Dacă procedezi la fel pentru un mesaj scris de către tine, vei avea posibilitatea să răspunzi la mesaj, să-l editezi sau să-l ştergi. Descoperă toate funcţionalităţile SuperSocial şi bucură-te de o experienţă unică în România!

Dar, poate că cel mai tare lucru pe care-l poţi face în Social Superbet este că devii prieten cu Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea şi Florin Răducioiu, ambasadori de brand Superbet, să le copiezi biletele pe care ei le plasează şi să te lansezi în conversaţii, în canalul de chat al meciurilor pe care ei le văd şi comentează alături de SuperPariori.

Pariem că SuperSocial te superprinde şi superbucură! Vino acum!

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER #PARIEMPEBINE

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb